Rekla mu je da će se NALJUTITI ako umre u SNU: Ona ima 25 godina, a on 70, ovako izgleda njihov ŽIVOT!

Vesti 03.06.2022 13:12 0

Par je odlučio da ne skriva svoju ljubav i ne obazire se na ono što drugi govore

Rekla mu je da će se NALJUTITI ako umre u SNU: Ona ima 25 godina, a on 70, ovako izgleda njihov ŽIVOT!

Printscreen/Youtube

Skrasili su se i imaju dvogodišnjeg sina Laklana, srećni su i žele da dokažu da ljubav nema granica.
Stefani (25) i Don (70) kažu da ih nije briga šta drugi govore o njihovoj sreći, iako je on star koliko i njen otac. Tvrde da prava ljubav nema godina.

Ovaj par iz Kanade svoju ljubavnu priču podelio je u emisiji 'Ljubav ne sudi'. „Zaljubila sam se u njega čim sam videla njegovo lice”, prisećala se trenutka kada su se njih dvoje upoznali pre pet godina u kafani u kojoj je ona tada radila. Bio je zgodan, šarmantan i koketan prema njoj. „Svaki put kada je ušao, bila sam tako srećna“, kaže Stefani.


I nije prošlo mnogo vremena pre nego što je njihova romansa procvetala. Ali sa razlikom u godinama od 45 godina, vest da se zabavljaju šokirala je mnoge, a posebno njene najbliže, koja je tada imala 20 godina. -

Mama nije bila nimalo oduševljena, kao ni tata ili brat. Mislili su da grešim, dospela sam u nezgodnu situaciju – rekla je ona. Stefanina mama je mislila da Stefani propušta priliku da upozna nekoga sa kim bi mogla da ostane ceo život.

- Zato što je bila sa nekim ko je već bio star. Žalosno je što je njeno vreme sa Donom ograničeno - rekla je njena majka. Međutim, par je odlučio da ignoriše ono što su drugi govorili. Skrasili su se i imaju dvogodišnjeg sina Laklana. - Ako ništa drugo, brak i Laklan su učinili da se osećam ispunjenije.

 

Da budem iskren, mislim da sam doneo najbolju moguću odluku koju sam mogao - rekao je Don.


Don je otkrio da ga često zamenjuju sa Laklanovim dedom, ali ga više nije briga niti ga ispravlja. Ali dok Stefani i njen partner više ne obraćaju pažnju na ono što drugi govore ili kako ih gledaju, posebno kada su napolju sa svojim sinom, postoje trenuci kada Stefani uzvraća.

- Ponekad volim da uzvratim zbog toga, pitam ih šta već 25 minuta bulje u mene. I najčešće ćute, ništa ne govore... – objašnjava Stefani. Vrsta odnosa između njih dvoje podložna je brojnim stereotipima, a najčešći je da Stefani juri za Donovim novcem.

Rekla mu je da će se NALJUTITI ako umre u SNU: Ona ima 25 godina, a on 70, ovako izgleda njihov ŽIVOT!

Printscreen/Youtube

 

- Čini se da svi misle da sam u ovome iz koristi - ističe on. Da bi raščistila svaku zabunu i pretpostavke, objasnila je gde i kako žive. „Živimo u kući koju mi je tata dao i imam posao, radim puno radno vreme“, rekla je ona. Sa Donom koji sada ima 70 godina, postoji jedna stvar zbog koje su zabrinuti, a to nisu samo predrasude.

- Rekla sam mu da se ne usuđuje da umre u snu, jer ću se naljutiti“, dodala je Stefani. Međutim, uprkos tome što se čini da je sve protiv njihove veze, njih dvoje su u misiji da dokažu da ljubav nema granica. ' - Odlučili smo da ne krijemo vezu, jer zašto bi to neko radio? Zašto bi neko krio svoju vezu? Stefani je bila odlučna.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading