Ovu noć će ZAUVEK pamtiti: Prvo im je IZGORELA kuća, a onde se desio neočekivani PREOKRET

Vesti 23.09.2021 16:40 0

Kada su im vatrogasci saopštili da je sve pod kontrolim i da mogu ponovo da uđu u dom, Šon je odmah otrčao ka jednom mestu

Ovu noć će ZAUVEK pamtiti: Prvo im je IZGORELA kuća, a onde se desio neočekivani PREOKRET

Printscreen/Facebook

Šon Matevs nameravao je da zaprositi svoju djevojku Keli Stanlej u njihovom zajedničkom domu povodom prve godišnjece useljenja, ali su mu se planovi promenili pošto je njihova kuća uništena u požaru 4. septembra, prenosi "Daily Mail".

Par je te subote izašao na večeru i oko 18:30 primio poziv od komšije koji im je saoštio da njihova terasa gori!

Šon i Keli su odmah bili zabrinuti za bezbednost njihovog 13-godišnjeg psa, Memfisa, ali su na sreću tog dana ostavili vrata garaže otključana. Dok su prilazili kući, njihove komšije su im javile da je pas spašen i da su ugasili plinski dotok kako ne bi došlo do neke eksplozije dok čekaju vatrogasce.

- Samo znajući da su se naše komšije okupile i spasile našeg psa, a pored toga su takođe pokušali i da spsu naš dom, ne mogu to da pretočim u reči. Bili smo udaljeni oko 10 minuta od kuće i već smo mogli da vidimo dim i vatru - rekao je Šon.

Paru je dozvoljeno da se vrati u svoju kuću nakon gašenja požara. Dok su izgubili skoro sve što su posedovali, Keli je pronašla svoju Bibliju, dok je Šon uspio da iskopa verenički prsten koji je stajao u sef. Nakon svega što su prošli te noći, bio je opsednut željom da je odmah zaprosi, što ona uopšte nije očekivala,

- Šon nas je samo okupio na parkigu ispred kuće na kraju noći da održi govor i zahvali se svima koji su bili sa nama. Dok je držao govor, pokušavala sam da smisli šta mogu i ja da kažem. Ali onda se ceo govor promenio i počeo je da priča o tome kako smo se upoznali i kako smo izgradili ovu kuću prošle godine - objasnila je Keli.

Šon je rekao da je odlučio da zaprosi Keli te noći jer je želeo da izvuče najbolje iz te loše situacije, rekavši da je zahvalan što su na sigurnom i da je Memfis spašen.

- Svi su bili tu, njena porodica, naši prijatelji i sve komšmije. Znao sam da će ovo biti poslednji put kada ćemo svi biti na okupu i jako sam želeo da kada se raziđemo odem sa njom kao sa mojom verenicom - ispričao je Šon.

Vatrogasna jedinica još uvek istražuje šta je izazvalo požar, ali je paru rečeno da verovatno ne bi preživeli da su spavali jer se njihovi alarmi za dim nikada nisu uključili.

- Ljudi ne znaju šta da nam kažu. Kažu: "Žao mi je što ste izgubili kuću, ali čestitam" - rekla je Keli.

Komentari (0)
Loading