Večeras pogledajte u NEBO i ZVEZDE: Želje će se OSTVARITI, nemojte da propustite OVU priliku

Vesti 07.06.2022 19:44 0

Spremite se za čaroban spektakl, neke prilike je vredelo čekati.

Večeras pogledajte u NEBO i ZVEZDE: Želje će se OSTVARITI, nemojte da propustite OVU priliku

pixabay

Kiše zvezde padalice, odnosno kiše meteora, ne predstavljaju samo lepu i čarobnu predstavu na nebu, već imaju i simbolično i astrološko značenje. Danas, 7. juna očekuje nas maksimum Arietida - zvezda koje se nalaze u sazvežđu Ovna.

Ovo je dan kada se mogu rešiti teškoće i problemu, stvari nekako postaju lakše. Sa zvezdama padalicama, pojačava se motivacija, želja da živimo, razvijamo se i naučimo nešto novo. Ovo je zaista magičan i veoma povoljan dan kada možemo privući sreću.

Arietidi donose posebnu energiju, a evo na šta treba da obratite pažnju:

Prvi savet: ne propustite prilike. Ako se u vašem životu pojavi nešto što vam može pomoći da napredujete na lestvici karijere, pronađete ljubav ili dobijete nešto što zaista želite da vidite u svom životu, preduzmite akciju. Ni u kom slučaju ne odlažite za sutra kljucne razgovore, važne stvari, ozbiljne odluke.

Arietidi će pomoći da se oslobodimo straha od nepoznatog. Budućnost se ponekad čini neshvatljivom i neizvesnom, ali danas je važno da napravite plan i iskoračite u srećnu budućnost.

Ukoliko se potrudite i uložite napor, moguće je da ćete ostvariti mnoge ambicije. Ovo je takođe povoljan dan za zamišljanje želja - pogledajte u nebo zamislite jendu iskrenu želju. Možete je izgovoriti naglas ili je zapisati na papir pa ponavljati u sebi. Postavite svoje namere i čim ugledate zvezdu padalicu vizualizujte želju. Sve se može ostvariti ako ste posvećeni i imate veru!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading