Pronašla IZGUBLJENOG sina nakon 30 godina: Otac pre SMRTI napravio neverovatan POTEZ!

Ž. T. Vesti 09.06.2022 12:32 0

Jedna Kineskinja je nakon 30 godina pronašla izgubljenog sina zahvaljujući ocu koji se pre smrti odlučio na jedan potez.

Pronašla IZGUBLJENOG sina nakon 30 godina: Otac pre SMRTI napravio neverovatan POTEZ!

Printscreen/Youtube

Li Jian (33) nestao je kada je imao samo 3 godine dok je sa svojom porodicom šetao ulicom u gradu "Changzhi" 1989. godine.

Ipak, sudbina ga je odvela u grad koji je udaljen 150 kilometara od mesta gdje se rodio. Njega je, kao dečaka, na železničkoj stanici pronašao čovjek koji ga je usvojio. Prava porodica godinama nije odustajala od potrage za dečakom, podelili su na hiljade letaka s njegovom slikom po stanicama i bolnicama, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa, preneo je Daily Mail.

– Nisam mogla da spavam noću misleći na to što se moglo dogoditi mom sinu. Nije mi izlazio iz glave – rekla je njegova majka. Otac dečaka je krivio sebe za ono što se dogodilo, a nekoliko godina kasnije je preminuo.

Međutim, otac je pre smrti odlučio da napravi jedan potez, koji je danas, posle 30 godina, pomogao majci i sinu da se ponovo spoje. Naime, odveo je suprugu da ostavi otiske, jer je čuo da bi to moglo pomoći u pronalaženju nestalih članova porodice.

 Policija je slučajno otkrila da je mladić po imenu Jian Jian usvojen, pa su ga zamolili da im da otiske.

On je pristao, a nakon što su provereni podaci, ispostavilo se da se njegovi otisci poklapaju s onima koji su dali njegovi biološki roditelji.

Detaljnijom istragom utvrđeno je da je mladić ustvari nestalo dete, a nedugo zatim, usledio je emotivni susret.

– Sine, majka dolazi – rekla je uplakana majka dok je išla u zagrljaj svom sinu o kojem je mislila punih 30 godina.

– Čekala sam ovaj trenutak trideset godina. Bio si tako blizu svih ovih godina – rekla je ona, dok je mladić takođe emotivno reagirao na susret. Obrisao je majčine suze i rekao joj da ne plače.

Čovek koji ga je usvojio rekao je da je na stanici vidio uplakano dete i poveo ga kući, a da nakon toga nije mogao pronaći njegove roditelje. Mladić je izjavio da su ga u porodici u kojoj je živeo tretirali kao da je njihovo dete.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading