Ovo su roditelji koji su UBILI svoje dete: Tresli su do SMRTI dvomesečnu ĆERKU, a sada su otkrili JEZIVI razlog ovog brutalnog ubistva

Vesti 15.06.2022 11:01 0

Ubili su svoju desetonedeljnu ćerku samo nekoliko sati nakon što im je rečeno da njihova beba više ne može da živi sa njima

Ovo su roditelji koji su UBILI svoje dete: Tresli su do SMRTI dvomesečnu ĆERKU, a sada su otkrili JEZIVI razlog ovog brutalnog ubistva

Profimedia

Lauren Sent Džordž i Daren Harel, oboje stari 25 godian, optuženi su za ubistvo Lili-Mai Sent Džordž tako što su je tresli do smrti još 2018. godine.

Beba je imala samo dva i po meseca kada je umrla, samo nekoliko sati nakon što su preduzeti koraci da napusti ovu familiju. Porotnicima je rečeno da je Lili vraćena na njihovo staranje 25. januara 2018. protiv saveta bolničkog osoblja koje se plašilo zanemarivanja.

Međutim, socijalna služba je odbacila zabrinutost lekara nakon što im je rečeno da se ništa ne može učiniti. Ali sudu "Wood Green Crown Court " je rečeno da je socijalna radnica Tereza ​​Ferguson obavestila roditelje par nedelju dana kasnije da će Lili morati da ode u drugu stambenu jedinicu.

Tragične noći, roditelji su pozvali hitnu pomoć i javili da je njihova ćerka prestala da diše i da ne reaguje. A Lili je tragično preminula u dečjoj bolnici Great Ormond 2. februara.

Obdukcijom je utvrđeno da je umrla od teške povrede glave i da je zadobila 18 preloma rebara, dva preloma desne noge i teške modrice. U procesuiranju slučaja Salli O'Neil KC je rekla: „Skoro svi profesionalci u bolnici bili su protiv toga da beba bude puštena na čuvanje roditelja kod kuće.

Ovo su roditelji koji su UBILI svoje dete: Tresli su do SMRTI dvomesečnu ĆERKU, a sada su otkrili JEZIVI razlog ovog brutalnog ubistva

Profimedia

 

„Oni su u više navrata socijalnim službama izražavali zabrinutost zbog sposobnosti roditelja da zadovolje emocionalne, razvojne i fizičke potrebe bebe. „Ali bez obzira na to, doneta je odluka da se beba vrati roditeljima i bolnica je to morala da prihvati i da se nosi sa situacijom najbolje što je mogla.

Sud je jutros konstatovao da je Lili-Mai prerano rođena u novembru 2017. godine i prva dva meseca života provela je u bolnici. Osoblje bolnice Saint George i Hurrell bilo je zabrniuto  s obzirom na to da su roditelji bili beskućnici - nisu bili u stanju da se brinu o njoj i uputili su ga socijalnim službama.

Neonatalna sestra Debora Hodž rekla je da je majka Lili-Maj rekla osoblju da „mrzi“ zvukove koje je Lili-Mai ispuštala i da je želela da „plače umesto da stenje“. Osoblje je sa njima održalo sastanke 16. januara 2018. i šest dana kasnije na kojima su izrazili „zabrinutost zbog mogućnosti zanemarivanja“. Oni poriču ubistvo, ubistvo iz nehata, izazivanje ili dozvoljavanje smrti deteta i okrutnost prema osobi mlađoj od 16 godina.

Gospođa O'Nil KC je rekla o pozivu 999: „Loren Sen Džordž je rekla da njihova beba ne diše, da je prerano rođena, da je imala anemiju i da je prebledela i da je pomislila da se anemija pojavila. „Daren Harel je rekao da je imala otkucaje srca, ali da nije disala, a kasnije da je pokušavala da udahne vazduh. 

Ovo su roditelji koji su UBILI svoje dete: Tresli su do SMRTI dvomesečnu ĆERKU, a sada su otkrili JEZIVI razlog ovog brutalnog ubistva

Profimedia

 

„Bolničari su stigli vrlo brzo i zatekli bebu plavu oko usana i nosa i veoma bledu. Nije disala niti se kretala, ali je imala puls. Uređena joj je hitna ventilacija. „Kada su ga pitali šta se dogodilo, Daren Hurel je rekao da je podigao bebu iz njenog krevetića jer je plakala, a glava joj je pala unazad, a ona je postala mrtva i prestala da diše. „Rekao je da joj je uradio reanimaciju i dodao da je beba bila bleda i uznemirena nekoliko dana i da nije uzimala mleko kako treba. Beba je odvedena u bolnicu "North Middlesek' gde je CT snimak otkrio krvarenje u njenom mozgu, čuli su porotnici.

Zatim je prebačena u bolnicu 'Great Ormond Street" gde je doživela moždanu smrt. Lekari su odlučili da je ne reanimiraju nakon što se njeno stanje pogoršalo. Obdukcija je otkrila da su Liline povrede bile nedavne prirode  nagovestile su da "sumnjaju na fizičko zlostavljanje". Na telu bebe su takođe otkrivene modrice koje su bile u skladu sa udarom ili hvatanjem, rečeno je porotnicima.

Suđenje se nastavlja.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading