Začinite vaš LJUBAVNI život: Nova "Jab-jum" POZA u krevetu daje drugu dimenziju osećaja i uživanja

Vesti 15.06.2022 22:20 0

Genijalna poza koja će vam osvežiti vezu

Začinite vaš LJUBAVNI život: Nova "Jab-jum" POZA u krevetu daje drugu dimenziju osećaja i uživanja

Shutterstock

Seks je idealan način da se udaljeni partneri ponovo povežu i spoje. Kada dosadno postane u krevetu, dosadno će postati i u samom ljubavnom odnosu. Iz tog razloga, treba da predložite partneru da isprobate nove poze i tako osvežite vaš odnos.

Kada vodite ljubav, oslobađate se od stresa a  a jab-jum (Yab Yum) poza preporučuje se kao posebno „delotvorna“ kada je u pitanju dosada i nervoza.

Začinite vaš LJUBAVNI život: Nova

Shutterstock

 

Ova poza inspirisana tantričkim seksom omogućuje partnerima da se fokusiraju jedno na drugo, što samo po sebi ublažava stres“,  kaže seksološkinja dr Kerol Kvin.

Muškarac treba da sedne ukrštenih nogu, a partnerka mu seda u krilo okrenuta prema njemu i nogama ga ‘obgrli’ oko donjeg dela leđa. Zagrle se rukama, i gledaju u oči. Poza je dobra za žene jer mogu da kontrolišu penetraciju, a i penis će najviše stimulisati najosetljiviji deo vagine.

- Jab-jum može biti izrazito moćan ako partneri sinhronizuju svoje disanje i gledaju se u oči. Dodavanje tih elemenata vas usporava i fokusira na užitak pa se možete potpuno opustiti u ovoj izrazito intimnoj pozi - zaključuje dr Kvin.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading