Ona je bila prva žena u ISTORIJI koja je rodila OSMORKE: Lekar joj umesto TRI embriona ugradio 12 pa momentalno izgubio LICENCU

Vesti 16.06.2022 14:22 0

Tokom tipične nedelje joj treba oko 32 vekne hleba, 200 jaja i oko 80 litara mleka.

Ona je bila prva žena u ISTORIJI koja je rodila OSMORKE: Lekar joj umesto TRI embriona ugradio 12 pa momentalno izgubio LICENCU

Printscreen/Instagram

Amerikanka Natali Sulman, dospela je u javnost kada je objavila da se podvrgla postupku veštačke oplodne i ostala trudna sa osmoro dece, iako je već u tom mometru imala šestoro. Ona je tad u tom trenutku bila nezaposledna i samohrana majka. 

Natali je bila u braku, ali su se odlučili na razvod zbog nemogućnosti da imaju zajedničku decu. Htela je da proba veštačku oplodnju, međutim njen bivši muž je bio protivnik toga i odbio je da ima bilo šta sa takvim “zahvatima” tako da on nije otac ni jednog deteta.

2001. godine rađa prvo dete, sina. Sledeće godine se rađa njena prva ćerkica, ali je ona nastavila tretmane i pored toga. To je rezultovalo ostalim trudnoćama što je dovelo do ukupno šestoro dece (četiri sina i dve kćeri. Svu decu je dobila pomoću veštačke oplodnje.

2009 je iskoristila preostale embrione i dobila osmorke. To je inače najveći broj blizanaca koji su uspeli da prežive. Dve devojčice i šestorica dečaka danas su razdragani školarci.

Natalin lekar, dr. Kamrava, usadio je 12 embriona u njenu matericu, zbog čega je i kasnije i izgubio licencu jer se najviše presađuju tri embriona.

Tri dadilje su joj pomagale u toku dana, ali u toku noći nije bilo nikog da joj pomogne. Deca su jela četiri puta na dan, a Natalie je morala da troši oko 1000 dolara nedeljno na hranu.

Tokom tipične nedelje joj treba oko 32 vekne hleba, 200 jaja i oko 80 litara mlek

Bila je samohrana majka i bilo je potrebno dosta novca kako bi othranila toliku decu. Bila joj je ponuđena rijaliti emisija, ali ona se nikada nije do kraja obistinila. Gledanost nije bila tolika koliko se očekivalo da bude. Posle nekog vremena dobila je ponudu da snimi film za odrasle i tu ponudu je prihvatila ali se našla na osudu javnosti.

Povukla se iz javnosti i danas radi kao porodična savetnica pola radnog vremena i pomaže ljudima koji imaju problema sa alkoholom i narkoticima. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading