Privatna ISTRAŽITELJKA otkriva: Ovo su najčešći znakovi da vas partner ZASIGURNO vara, jedan je IZNENAĐUJUĆI

Vesti 02.03.2023 22:30 0

Ali Marš je otkrila brojne prevare supružnika za četiri godine koliko radi kao privatna istražiteljka. Nedavno je pričala o svojoj karijeri i načinima na koje možete uočiti da li vaš partner ima aferu

Privatna ISTRAŽITELJKA otkriva: Ovo su najčešći znakovi da vas partner ZASIGURNO vara, jedan je IZNENAĐUJUĆI

Shutterstock

 

- Jedan od mojih najranijih slučajeva bio je muškarac koji je primetio da je njegova žena počela da se ponaša hladnije prema njemu - kaže ona i dodaje da joj je rekao da je "svake srede uveče izlazila i vraćala se kući mnogo srećnija nego što je otišla, pa je sumnjao da vara."

Ali kaže da je brzo primetila da njihov komšija izlazi i odlazi u isto vreme kada i supruga njenog klijenta, pa ih je pratila i otkrila da su u vezi.

Prema njenim rečima, ona najčešće vrlo brzo otkrije neverstvo, a najduže što je provela na takvom zadatku su tri nedelje.

Kaže da je nedavno pomogla jednoj ženi da potvrdi da njen muž ima aferu i da je napravila još jedno šokantno otkriće o njemu.

Ona objašnjava:

-Ispostavilo se da je imao više afera, ali sam tokom istrage otkrila i da je tajno osnovao firmu, koja je definitivno ušla u zajedničku imovinu prilikom podele imovine nakon razvoda.

- Pomažem i u pronalaženju nestalih i imam uspeh od 98 odsto, na šta sam veoma ponosna. Jednom sam pronašla nestalog oca malog dječaka, što je bio lep ishod, a pomogla sam i ocu iz SAD da pronađe svoju ćerku.

Ali ona je navela, iz svog iskustva, četiri najčešća znaka upozorenja da vas partner vara.

1. Promene u njihovom izgledu i garderobi – to može biti znak da su upoznali nekog novog, jer kada se to desi ljudi se često osećaju kao da su na novom početku i više ulažu u sebe.

2. Promena rutine – ako vaš partner iznenada ostaje do kasno na poslu, a to se ranije nije dešavalo, ili izlazi danima kada je u prošlosti bio kod kuće, to takođe može biti znak neverstva.

3. Odjednom je teretana okosnica dana - ako su od početka vaše veze najčešće bili na kauču, a sada odjednom redovno posećuju teretanu, možda je vreme da proverite kakva je to teretana.

4. Primanje telefonskih poziva i napuštanje sobe kada se na njih odgovara - ovo je možda nešto očigledno, što smo svi videli u filmovima, ali ipak...

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading