Desetogodišnja devojčica UBILA ženu: Pucala na nju iz VATRENOG oružja, a razlog je potpuno BIZARAN!

Vesti 18.06.2022 18:05 0

Majka desetogodišnje devojčice takođe se nalazi u pritvoru

Desetogodišnja devojčica UBILA ženu: Pucala na nju iz VATRENOG oružja, a razlog je potpuno BIZARAN!

Printscreen

Državna policija Floride uhapsila je 10-godišnju devojčicu koja je ispalila vatreno oružje i ubila ženu koja se svađala sa svojom majkom, preneo je CNN.

Devojčica je sada u pritvoru u Odeljenju za decu i porodicu Floride. Glavni tužilac okruga Orandž i Osceola Moniku H. Vorel rekla je da razmatraju ceo slučaj i da će razmotriti sve činjenice i uzeti u obzir godine deteta pre nego što donesu bilo kakvu odluku o optužnici.

„Želimo da budemo jasni da naša kancelarija nije donela nikakvu odluku o optužnici, ovaj incident je jedan od najtragičnijih slučajeva koje sam videla u svojoj 22-godišnjoj karijeri“, rekla je Vorel. U pritvoru je i devojčicina majka, prenosi CNN.

Svedoci incidenta rekli su policiji da je do pucnjave došlo kada su devojčicina majka i žrtva, Lašun Deniz Rodžers, 41, počele da se svađaju ispred stambenog naselja. Devojčica je bila prisutna. Majka je navodno prvo udarila Rodžers, koji je potom nju udarila u leđa, navodi se u izveštaju o hapšenju.

Partner Deniz Rodžers, koji je bio svedok celog događaja, rekao je policiji da je pokušao da prekine sukob, ali je žrtva ponovo napala njegovu majku.

Zatim je video devojku koja drži vatreno oružje u ruci i puca u Deniz Rodžers.

„Nije trebalo da udari moju mamu“, navodno je tada vikala devojčica.

Ona je prevezena u bolnicu, ali je ubrzo preminula od posledica ranjavanja. istraga je i dalje u toku.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading