Ovo je POGORŠALO zdravlje deteta: Zgrozićete se kada vidite iz čega je devojčica u VRTIĆU pila vodu svaki dan!

K.Ć. Vesti 21.06.2022 13:44 0

Mala deca često piju iz specijalnih plastičnih flašica koje ne dozvoljacaju da tečnost curi okolo

Ovo je POGORŠALO zdravlje deteta: Zgrozićete se kada vidite iz čega je devojčica u VRTIĆU pila vodu svaki dan!

Shutterstock/tiktok

Najmlađi se često vežu za takve stvari i koriste ih čak i po nekoliko godina. Mogućnost ponovnog punjenja takvih boca je izuzetno korisna, ali ne zaboravite da ih temeljno operete nakon svake upotrebe.

To je kasno shvatila jedna mama, koja je zanemela nakon otvaranja ćerkine plastične flašice.

Izuzetno je važno da stvari koje koristimo za piće i jelo budu čisti. Ako na to ne obratimo pažnju, možemo da rizikujemo svoje zdravlje. Za suštinu ovog problema saznala je TikTokerka iz SAD, koja je majka nekoliko godina stare devojčice. Žena je snimila video na kome se vidi u kakvom je stanju plastična flašica, iz koje je pila dok je bila u vrtiću.

Žena je bila veoma iznenađena kada je, nakon što je odvrnula flašicu, videla šta se krije ispod gumenog poklopca. Tu se nalazila buđ koja je bila veoma opasna po zdravlje njene ćerke. Devojčica je kod kuće je pila iz iste flašice, ali se često i temeljno prala. S druge strane, flaša za vodu koja se nalazila u vrtiću očigledno nikada nije oprana.

"Moje dete je svakodnevno pilo iz flašice u kojoj je bila buđ i to par meseci", napisala je majka.

Buđ u flašici je možda uticalona zdravlje devojčice

TikTokerka je brzo povezala činjenice. Žena je primetila da njeno dete već neko vreme ima zdravstvenih problema, ali nije mogla da utvrdi šta je uzrok.

@danit___ 🥴😩😭 my baby has been drinking mold for months all day daily!! #PepsiApplePieChallenge #Fyp #daycarechronicles101 #Daycare #Mold #SippyCup #360Cup #munchkin ♬ Oh No - Kreepa

"Odvratno! Ovo verovatno objašnjava njen neprekidan i uporan kašalj", napisala je iznervirana majka.

Žena je odlučila da snimak podeli na internetu kako bi upozorila druge roditelje i ubedila ih da pažljivo proveravaju flašice svoje dece u vrtiću. Video na TikTok- u je brzo izazvao pometnju među korisnicima.

"I zato teram ćerku da svaki dan donese flašicu kući",

"Ovo je nedopustivo",

"Ako vrtić zahteva da ih ostave kod njih, treba da ih operu, a ne da decu teraju da piju piće sa buđi" - možete pročitati u komentarima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading