Izjave DECE nasmejale su sve do SUZA: Evo kako oni opisuju mamine i tatine POLNE ORGANE

Vesti 29.06.2022 16:25 0

Presmešne izjave dece o maminim i tatinim polnim organima.

Izjave DECE nasmejale su sve do SUZA: Evo kako oni opisuju mamine i tatine POLNE ORGANE

Shutterstock

Koliko ste puta bili u situaciji da se postidite zbog nečega što je vaše dete reklo na javanom mestu ili pred vašim prijateljima i članovima porodice. Koliko god vam bilo neprijatno, na kraju se svi slatko ismejete.

Ovo su najsmešnije izjave dece o polnim organima koje su prenele mame na jednom forumu:

"Moj sin, koji je u to vreme imao tri godine, ušao je u kupatilo dok se njegov tata oblačio i vidio ga golog. Onda me pitao zašto tata ima rep sa prednje strane..."

"Moj četverogodišnjak se kupao i uzviknuo 'MAMA! Našao sam svoj mozak!', dok je stiskao svoje testise".

"Radim u vrtiću i jedan dvogodišnjak je bio jako zainteresovan za grudi jer je njegova mama dojila novu bebu. Kad mi je rekao da imam 'lepe velike sike', odgovorila sam mu 'O, hvala' (jer nisam znala što bih drugo rekla). Pogledao me i pitao: 'Hranite li njima sve bebe ovde?' Kao da sam vrtićka dojilja".

"Moj muž se tuširao, a naša, tada trogodišnja ćerka morala je piškiti. Rekla sam joj da uđe i obavi to. Kad je bila gotova, pomakla je zavesu tuš kabine kako bi tati nešto rekla. On je vrisnuo, povukao zavesu i rekao joj da ode napolje. Izašla je, ozbiljno me pogledala i rekla: 'Mama, videla sam tatinu pišu. Bio je ogroman!' Posle je celi dan svima govorila: 'Moj tata ima ogromnu pišu!' Kakva sramota!"

"Nakon napornog jutra, tokom kojeg je moj trogodišnji sin vidio tatu dok se tuširao, odvela sam ga zubaru. Kad ga je zubar pitao: 'Kako si danas?', moj je mali dečko uzdahnuo i odgovorio iz sveg glasa: 'Nisam dobro. Mrzim tatine dlake na piši!' Moj muž je sada u potrazi za novim zubarom."

"Moja četverogodišnja ćerka je videla tatu kako piški na WC-u i rekla: 'Tata, ti piškiš kroz svoj prst'."

"Čuvala sam devojčicu od prijateljice i ona mi je rekla da mamina vagina ima bradu!"

"Moj muž je uvek jako pazio da ga naša ćerka ne vidi golog ili dok se presvlači. Kad je imala skoro četiri godine, ušla je u našu spavaću sobu i vidla ga u uskim boksericama. Dotrčala je do mene vičući: 'Mamice! Tata se pokakio u gaće. Ima kakicu u gaćama! I jako je velika!' Pričala je tu priču iznova i iznova svakoj osobi koju je videla te nedelje."

"U javnom WC-u - naravno - moj me sin pitao: 'Mama, zašto ti piškiš iz guze?"

"Moja osmogodišnja ćerka htela je znati kada će dobiti 'krzno', skoro sam umrla od smeha!"

"Moja ćerka stara četiri godine mi je rekla: 'Mama, kad budem stara i budem imala bore, ne želim imati dugačke sike. Zadržat ću svoje kratke!".

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading