Kada ste se poslednji put "IGRALI" u spavaćoj sobi: Evo kako već večeras možete da izmenite RUTINSKO zagrevanje i potpalite novu "VATRU" između vas

Vesti 28.09.2021 22:32 0

Verovali ili ne, ali "igrice" za odrasle mogu da budu sjajna predigra i uvod u veći užitak

Kada ste se poslednji put "IGRALI" u spavaćoj sobi: Evo kako već večeras možete da izmenite RUTINSKO zagrevanje i potpalite novu "VATRU" između vas

unsplash.com

Zato, probajte već večeras da začinite vašu vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka

Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje.

Na primer, možete da odredite 1 - masaža leđa, 2 - poljubac u vrat, 3 - masaža stopala, 4 - oralno zadovoljavanje… Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Zavodnički ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi, no jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena.

Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?

Sećate li se filma "Devet i po nedelja" u kojem Miki Rurki i Kim Bejsinger požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline... šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula.

Poker "u skidanje"

Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok neko ne završi go-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To i nije cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama, piše "Ordinacija.hr".

Komentari (0)
Loading