Ovo su stvarno KOMŠIJE iz "PAKLA": Doselili su se pre šest meseci, a već prave UJDURME zbog kojih ova MAJKA čupa kosu sa GLAVE

Vesti 29.09.2021 10:19 0

Postoje neke stvari koje su prosto deo komšijskog "pravilnika" ponašanja, poput pozdravljanja, pomaganja i posuđivanja

Ovo su stvarno KOMŠIJE iz "PAKLA": Doselili su se pre šest meseci, a već prave UJDURME zbog kojih ova MAJKA čupa kosu sa GLAVE

unsplash.com

Ometanje za vreme ručka ili "oduzimanje" istog, je nešto što komšije nikada ne bi trebalo da rade. Međutim, jedna anonimna majka nije znala kako da odreaguje pošto je saznala da su susedi preuzeli njenu hranu koju je naručila iz obližnjeg restorana.

Naime, kako se žalila na popularnom forumu za majke, "Mumsnetu", naručila je picu za svoju porodicu iz obližnjeg restorana i razočarala se kada je shvatila da dostava kasni, a kasnije da se neće ni pojaviti. Pošto je uspela da se smiri, pozvala je restoran i saznala da je hrana preuzeta.

Pošto je odlučila da istraži gde je nestala njena hrana, ubrzo je otkrila da su njene komšije preuzele picu i otišle u svoje dvorište da je pojedu.

- Pre dva dana naručila sam picu iz obližnjeg restorana Došla mi je poruka da je naređenje stiglo, a kad sam pogledao kroz prozor, vozač je ušao u svoj automobil. Kad sam izašao, već se vozio. Zvala sam restoran, koji je tvrdio da je hrana isporučena, ali mora da je otišla u drugu kuću - napisala je majka.

U njihovoj ulici ima samo šest kuća, a za četiri je sigurna da ne bi prihvatile tuđu dostavu. Izašla je na ulicu da proveri šta se dogodilo sa njihovom narudžbinom kada je videla komšijinu decu kako jedu njihovu picu. Iako joj je restoran vratio novac, bila je šokirana ponašanjem svojih suseda.

- Oni su ovde tek šest meseci. Muž me je sprečavao da odem kod njih jer bih se posvađala, a i ranije sam imala problema sa njima. Kako biste vi rešili ovaj problem - upitala je majka ostale korisnice foruma.

Mnogi korisnici su se složili sa njom i potvrdili da treba da bude ljuta na njih, a drugi su je savetovali kako da im se osveti.

- Naručio bih dostavu na njihovu adresu i izabrao opciju plaćam kešom, i to nekoliko puta - prokomentarisao je jedan korisnik, dok je jedan korisnik dodao: "Dao bih im račun i zamolio ih da plate. Ovo je krađa".
 

Komentari (0)
Loading