"Udata sam, ali SPAVAM sa drugim muškarcima jer je moj MUŽ to tražio": Ovako izgleda život jedne MAME u OTVORENOM braku

Vesti 29.09.2021 11:14 0

Rae Nemetski (22) odlučila je da javno progovri o svom otvorenom braku, međutim, malo pošto se oglasila u vezi ove teme naišla je na negodovanje mongih

"Udata sam, ali SPAVAM sa drugim muškarcima jer je moj MUŽ to tražio": Ovako izgleda život jedne MAME u OTVORENOM braku

Printscreen/TikTok

Otkrila je da su ona i njen muž u srećnom braku, ali uprkos ovoja iskrenoj ljubavi i sreći, Rea često spava sa drugim muškarcima - a njenom sputpugu to uopšte ne smeta.

Mlada mama s ponosom govori da je to sve bila njegova ideja i da mu je trebalo godinu dana da je ubedi da pronađe još jednog partnera. Iako joj je isprva sama pomisao na to izazivala nelagodu, pristala je da zadovolji njegove fantazije.

- Pokušala sam jer sam znala da će ga to usrećiti, a ako je on sretan i ja sam. Biram muškarce sa kojima spavam sama i ne smatram to aferom jer imam njegovu dozvolu. On ne spava s druge žene.

@raesintx

Y’all I’m not in the marketing right now 🤣 but I’ll definitely give you tips on where to join the LS. ##hotwife ##hotwifing ##swinger ♬ Oh No - Kreepa

 

Rae kaže da drugi ljudi ne utiču na njihovu vezu i da je njen muž i dalje najbolji intimni partner kojeg je imala. 

- Moj muž ne poznaje ove muškarce, uglavnom ih nalazim na Tinderu - kaže ova mlada mama i dodaje da skoro cela porodica zna za njihov otvoreni brak i niko ih ne osuđuje.

Iako to možda nije očekivala, u komentarima ispod videa koji je okačila na TikToku naišla je na razne ružne komentare korisnika koji otvoreno govore da je njen stil života pogrešan.

"Ako želiš da ga ostaviš uradi to na uljudan način", "Dakle varanje je danas okej?", "Dušo on je to verovatno tražio jer želi da te zameni", samo su neki od komentara korisnika ove društvene mreže kojima se nije dopao sistem "otvorenog braka".

Međutim, kao i uvek, našli su se tiktokeri koji su podržali Reu i rekli joj da treba "sve da proba" dok je još mlada.
 

Komentari (0)
Loading