Želite da privučete LJUBAV? Mnogi tvrde da ove TRI biljke imaju MAGIČNU moć i da su idealne za privlačenje srodne duše

Vesti 04.07.2022 21:00 0

Svaka biljka ima svoju simboliku

Biljke

Shutterstock

Svi smo upućeni u to koliko biljke imaju moćnu energiju i koliko mogu uticati na ljude kada su u dodiru sa njima. Naši stariji su verovali, da svaka biljka ima različitu simboliku i da da poseduju jedinostevene moći.

Ako u vaš život želite da privučete ljubav, ovo su biljke za vas.

1. Spatifilum (ženska sreća)


Čuva se i kupuje istog dana kao Anturijum, zajedno se čuvaju i njeguju kao muška i ženska sreća. Preporučuje se da ih čuvate u saksijama tamnijih boja koje simbolizuju zemlju, odanost i plodnost. Ove dve biljke čine spoj muške i ženske energije – kreiraju ljubavnu atmosferu.

2. Hibiskus

Hibiskus se naziva i kineska ruža, a simbolizuje “ljubavni magnet”. Postavite ovu biljku u jugozapadni deo kuće jer taj deo simnolizuje ugao ljubavi.

3. Ciklama

Neverovatno lep cvet prema verovanju  privlači ljubav i harmoniju u dom. Takođe, izaziva mudrost i dobru komunikaciju u odnosima, pa je idealan poklon za bračne parove, godišnjicu braka ili venčanje. Preporučuje se da ga u domu gaje oni koji su usamljeni i dugo tragaju za srodnom dušom, jer osim što privlači romantičnog partnera

Prema simbolici ciklama vam pomaže da napravite pravi izbor u ljubavi.

Kako biljke u vašem domu zračile pozitivnom i željenom energijom, važno je da ih sami kupite, pažljivo i redovno negujete i ne zapostavljate ih kako se ne bi osušile i uvele. Dok zalivate, presađujete ove biljke ili čistite liske, izgovarajte i magične afirmacije za privlačenje prave ljubavi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading