MAMA je rešila da stavi sebe na prvo mesto, pa tek onda DOMAĆINSTVO: Ubrzo je usledio LINČ koji do sada nije viđen

Vesti 01.10.2021 11:35 0

Britanka Ejmi Džekson redovno objavljuje kratke vlogove na TikToku u kojima pokazuje kako izgleda njen život domaćice i majke tri ćerke, a često deli i obrazovne metode koje primenjuje na decu

MAMA je rešila da stavi sebe na prvo mesto, pa tek onda DOMAĆINSTVO: Ubrzo je usledio LINČ koji do sada nije viđen

Printscreen/TikTok

Zbog haotičnog načina života u njenim videima se često vide "planine" prljavog veša, sudopera koja je pun neopranog posuđa i podovi koji su uvek prekriveni igračkama. Ovaj način života je vremenom mnogima zapao za oko, a neki korisnici koji "nemaju dlaku na jeziku" morali su da podele svoje zapažanje sa ostalim gledaocima ovih videa.

"O bože, kakva neuredna žena", "Očisti kuću", "Uf, odvratno, ne bih mogao da živim ovako", "Ne bi trebalo ni da imaš decu" samo su neki od komentara ispod videa.

 

- Kad sam depresivna ili uznemirna, ne čistim, ne kuvam. Deca jedu napolju. Zanemarim sve - objasnila je Ejmi u drugom videu.

Toliko žena, kaže ona, stalno ponavlja da moraju da čiste, ona čestita onima koje mogu, ali traži od sviga da razumeju da ima i onih, kao što je ona, koje ne mogu ni da ustanu iz kreveta. 

- Ne možemo ni da pričamo o tome, a da nas drugi ne gledaju pogrešno i ne komentarišu kako jednostavno moramo, jer to rade prave žene. Za mene je neuredna kuća znak da mi je nedelja posebno loša - kaže ova majka i dodaje da bi joj više značilo kada bi joj neko ponudio pomoć i podršku, umesto osude.

Međutim, Ejmi ističe da na kraju dana nije ni bitno kakva je kuća, ako je porodica srećna i puna ljubavi.
 

Komentari (0)
Loading