Saznao da nije njegov SIN, pa uradio nešto MONSTRUOZNO: Zbog ove PRIČE suze same idu ,a svi se pitaju gde je MAJKA bila danima

Vesti 22.07.2022 18:22 0

Iako je dečaka pet godina odgajao kao rođenog sina, to nije sprečilo jednog oca da ga ostavi u vrtiću kada je nalaz DNK analize pokazao da nisu u krvnom srodstvu.

Saznao da nije njegov SIN, pa uradio nešto MONSTRUOZNO: Zbog ove PRIČE suze same idu ,a svi se pitaju gde je MAJKA bila danima

Shutterstock

Nakon što je otkrio da dečak nije njegovo biološko dete, otac u Kini ostavio je petogodišnjaka u vrtiću. Dečaka, po nadimku Sjao Rui, otac je danima ostavljao u vrtiću u južnoj kineskoj provinciji Guangsi, piše Jiangxi Morning Daily .

Sjaov otac, čiji identitet nije saopšten medijima, navodno je putem testa očinstva otkrio da nije dečakov biološki otac i rekao školskom osoblju da je "on sada njihov problem".

Sjaova učiteljica Čen je rekla da je dečakova torba bila puna odeće, a u njoj je bio i mobilni telefon. Nakon što je napustio dečaka, otac je ostao u kontaktu sa vrtićem, ali je odbio da dođe po njega. Čen je kasnije svratio do Sjaoove kuće i našao je praznu. Policija je kontaktirala dečakovog dedu i još nekoliko rođaka, ali niko nije hteo da ga vodi. Fotografije dečaka osvanule su na kineskoj društvenoj mreži Veibo, a korisnici su ogorčeni slučajem i sažaljevaju dečaka.

"U ovom uzrastu treba da bude bezbrižan i da se igra i život mu je ovakav. Užasan", "Vidi ga, ovo je stvarno dirljivo. Dok se druga deca maze i čuvaju, on već mora da se suoči sa surovim svetom", neki su iz komentara.

Nakon što je pet dana bio u vrtiću, njegova biološka majka je najavila da će doći po njega.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading