Srpska SVADBA u GERONTOLOŠKOM centru: Dragana i Stamenko zakleli se na večnu ljubav u sedmoj deceniji života!

Najžena/RTS Vesti 02.10.2021 12:30 0

Oko 170 korisnika Gerontološkog centra u Kruševcu, kao i zaposleni, imali su veliki povod za slavlje - venčanje i svadbu.

Srpska SVADBA u GERONTOLOŠKOM centru: Dragana i Stamenko zakleli se na večnu ljubav u sedmoj deceniji života!

Printscreen/RTS

Ni godine, ni vreme, ni mesto - nisu prepreka za najdublja osećanja. Dragana i Stamenko ljubav su krunisali brakom u Gerontolškom centru gde su se i upoznali.

- Nisam često u prilici da baš ovakva venčanja obavljam. Moja poruka je da život ne prestaje, odnosno da nije dozvoljeno samo mladima da vole, dozvoljeno je svima nama samo treba da pronađemo to osećanje u sebi, i da glasno kažemo da nekog volimo - rekla je matičarka Olja Milovanović.

Brak je sklopljen u predivnom ambijentu. Kićeni svatovi, posluženje, muzika, tradicionalni bidermajer.

- Ja nemam reči da zahvalim celoj organizaciji, našeg doma, prelepog doma. Kako su priredili kako je sređeno, okićeno i sve ovo. Za 100 života ja sve ovo ne bi ovako nešto imala - izjavila je Dragana Gligorijević.

Stamenko Gligorijević kaže da se sada, kada je oženjen, oseća „mnogo lepo“ i da očekuje samo promene na bolje.

- Super se slažemo, živimo 11 godina zajedno - kaže Stamenko.

- Želim im sreću i veselje, i neka im bude sve najlepše u braku, i da žive 200 godina. Hvala im što sam dobila bidermajer, do godine sledeće - možda se desi i meni da bude prilika - rekla je prijateljica bračnog para Olivera Sirar.

„Snove možete ispuniti i u starijim godinama, i u tom trećem dobu i da - iznenađenja ne prestaju dolaskom u Gerontološkom centru. Oni su naši dugogodišnji korisnici. Pobedili su verovatno mnoge prepreke za koje mi znamo i ne znamo. Pobedili su koronu, oboje su bili pozitivni, oboje su revakcinisani,  dali su primer da žele da žive, da žele da budu zdravi i da žele da i dalje budu u svom okruženju, što duže da dele ljubav", kaže direktorka Gerontološkog centra Jelena Mijailović.

Dragana i Stamenko koji su zašli u sedmu deceniju života ,poslali su snažnu poruku da za ljubav nikada nije kasno i da život treba zaista živeti bez obzira na godine.

Komentari (0)
Loading