On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju

Vesti 02.10.2021 20:30 1

Iako prinova ume nekada da zamrsi konce, čak i najorganizovanijim parovima, većina uspe da izgladi odnose i posle ovih problema izgradi još jači odnos - ali šta se dešava sa onima koji ove probleme odguraju pod tepih

On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju

Shutterstock

Jedna anonimna majka je odlučila da otkrije koje probleme u bračnoj zajednici ona gura pod tepih na popularnom forumu za ispovesti.

- Prolazila sam kroz iscrpljujući period dok sam se približavala terminu. Htela sam da moj muž bude kraj mene kad krenem na porođaj, ali on je izlazio svako veče, odlazio kod prijatelja i gledao utakmice. Razgovarala sam sa njim o tome i čak mu predložila da gleda utakmice kod kuće, kako bi bio uz mene, ali bez uspeha - napisala je žena na Reditu.

Potom je objasnila da njen suprug i njegovi prijatelji imaju neku vrstu rituala kada je gledanje utakmice u pitanju.

- Gledanje utakmice za njega kod kuće ili negde drugo nije isto kao i kod prijatelja - dodala je.

Iako je njegova supruga bila u devetom mesecu trudnoće, anonimni muž je i dalje odlazio od kuće i vraćao se u neko gluvo doba noću nazad kući. 

- U noći kada se rodio naš sin i kada mi je pukao vodenjak, on je bio kod prijatelja i gledao utakmicu. Nazvala sam ga i rekla mu da dođe kući jer mora da me vozi u bolnicu. Rekao je da dolazi, ali nije došao. Na kraju me je sestra odvezla u bolnicu. Moj muž se pojavio dva sata kasnije. Uspeo je da stigne na vreme, na rođenje sina, ali bila sam besna na njega, ljuta i razočarana. Stalno se izvinjavao i radio je sve da povrati moje poverenje i poštovanje.

Iako se on nadalje trudi da je na sve moguće načine podrži i da bude tu za nju, malo posle ovog incidenta desio se je još jedan

- Ponovo me je iznervirao nekoliko nedelja kasnije kada smo bili na porodičnom ručku kod njegovih. Opušteno je slagao majku da me je on odveo u bolnicu. Bila sam zbunjena i ispričala sam istinu. Tada mu je mama održala lekciju. Kasnije je on poludeo i rekao da sam ga predstavila kao lošeg muža i oca pred porodicom i da sam stvorila razdor između njih.

Pošto je i sama bila zatečena, ali i umorna od njegovog ponašanja, rešila je da povisi ton i da mu sve kaže kako zapravo jeste!

- Rekla sam mu da nije u redu da laže i glumi heroja pred roditeljima - napisala je u svojoj objavi i dodala da veruje da nije pogrešila.

Kako biste vi reagovali na njenom mestu?

Komentari (1)
Loading
Eto!
27.12.2021 22:58

Hitan razvod, sestro! To ti je jedina pomoc ako ne mislis da budes "druga" celog zivota - pa sad zbog utakmica, ili zbog svalerki - vreme bi pokazalo!