"Naj žena" slavi PRVI rođendan: Hrabost je naša VODILJA, a solidarnost najveći motiv

Vesti 28.07.2022 08:32 0

Naj žene, srećan nam prvi rođendan!

"Naj žena" slavi PRVI rođendan: Hrabost je naša VODILJA, a solidarnost najveći motiv

Vladimir Marković

Danas je tačno godinu dana od kako smo pokrenuli portal najžena.rs i kada smo zvanično započeli projekat iza koga dvanaest meseci kasnije stojimo ponosni na uspeh i poverenje čitateljki koje smo stekli.

Tim povodom prošetali smo Beogradom i našim sugrađankama podelili "Naj žena" poklone. Osmesi na njihovim licima su pravi dokaz da samo na pravom putu i da ćemo ga nastaviti još motivisaniji.

 

 

 

Naime, naš portal Najžena.rs ušao je u top 20 najčitanijih sajtova u Srbiji i, iako je namenjen prvenstveno ženskoj publici, našao se rame uz rame sa najposećenijim info portalima. Dakle, iako se ne bavimo politikom, crnom hronikom i rijaliti programima, zablistali smo na internet nebu Srbije u rekordno kratkom vremenu.

Zajedno sa vama očigledno činimo dobitnu kombinaciju, što najbolje pokazuju brojke - više od tri miliona poseta, više od 5,4 miliona pregledanih strana i  1.053.932  jedinstvena korisnika tokom svakog meseca. 

A na čemu se bazira naš uspeh i zbog čega ponosno nosimo titulu "najbrže rastućeg sajta u Srbiji"?

Pa zato što pišemo o tome kako da budete najzadovoljnije, najzdravije, najlepše, najuspešnije, najinformisanije... Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete. Zato što se zajedno smejemo i plačemo i što nasa nije sramota da otvoreno kažemo ono što mislimo i osećamo i zato što smo ponosne što smo žene. 

Hrabrost je naša vodilja, a solidarnost najveći motiv.

Ono što možemo da vam obećamo je da ćemo se truditi da u narednom periodu budem još bolji, brži i zanimljiviji, a vama se zahvaljujemo na lojalnosti.

Naj žena – jer je naj žena svaka od nas!

 

 

Komentari (0)
Loading