Kad Naj Žena slavi rođendan, VI PUTUJETE: Osvojite LETOVANJE u Crnoj Gori

Vesti 26.07.2022 14:01 0

Rođendanskim iznenađenjima nema kraja

Kad Naj Žena slavi rođendan, VI PUTUJETE: Osvojite LETOVANJE u Crnoj Gori

Shutterstock

Nedelji poklona nema kraja. Ove sedmice navršava se tačno godinu dana od kako smo postali deo medijskog neba Srbije i tim povodom, u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve, Naj žena rešila je da obraduje svoje čitateljke letovanjem za dve osobe. 

Smeštaj obuhvata 7 dana polupansion za dve osobe u hotelu Slovenska plaža iz hotelske grupe Budvanske rivijere. Putuje se u periodu od 14. do 21. avgusta. 

Pobednika izvlačimo u ponedeljak, 1. avgusta tačno u podne. 

Kako biste ispunili uslove za putovanje i poveli svoju dragu osobu ili vašu Najženu, potrebno je da uradite sledeće: 

  • Zapratite naš profil 
  • Tagujete koga želite da povedete na putovanje 
  • Odgovorite na pitanje ko je vaša Najžena i zašto

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najzena.rs (@najzena.rs)

 

Osoba koja bude izvučena moći će da povede svoju dragu osobu na nezaboravno avanturu u jednom od najstarijih naselja na Jadranu.

U samom srcu Budvanske rivijere nalazi se grad Budva čije kamene zidine Starog grada kriju uzane uličice, stare kamene kuće, brojne kafiće, restorane i prodavnice. Jedno je od najsunčanijih mesta na jadranskoj obali, što je idealno za sve one koji vole aktivan i zabavan odmor. Život grada ne prestaje ni na minut, a njegove ulice nikada nisu puste. Danas je Budva letnja scena za razne kulturne događaje, grad je praznika i festivala. 

Resort Slovenska Plaža se nalazi u vrlo autentičnom mediteranskom okruženju i predstavlja jedan od najstarijih i najtraženijih objekata u Budvi. Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Ovo turističko naselje pravo je mesto za porodični odmor u samom centru grada, a u miru ovog divnog kompleksa. Sastavljeno od 10 pojedinačnih vila, obogaćenim prepoznatljivim mediteranskim rastinjem, a koje su dobile nazive prema posebnim vrstama crnogorskih biljaka.

Na jednom mestu skoncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor - od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni - Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

U nedelji kada slavimo rođendan, pripremili smo za vas brojne poklone, zato nas kao i u prethodnih godinu dana pažljivo pratite na našoj Instagram stranici Najžena svakog dana i možda neki od njih završi baš u vašim rukama. 

Srećno svima! 

Komentari (0)
Loading