Ova mama je OBUKLA NAJKRAĆU MAJICU kako bi pokazala ćerki da treba da VOLI SVOJE TELO

Vesti 03.10.2022 10:25 0

Roditeljstvo nije baš tako laka uloga i ponekad je potrebno da pređemo prag svoje udobnosti da bismo bili najbolji uzor svojo deci. Ova mama je otišla korak dalje.

Ova mama je OBUKLA NAJKRAĆU MAJICU kako bi pokazala ćerki da treba da VOLI SVOJE TELO

tikotok/mermaidmomariella

Ariela je mama koja je na svom nalogu na tikotok društvenoj mreži objavila inspirativan video i svoj  pristup roditeljstvu, a sve zarad samopouzdanja svoje ćerke.

- Sedela sam na krevetu jednog jutra i ćaskala sa ćerkom. Kako sam nosila krop top dok sam spavala, ćerka mi je rekla da joj se mnogo dopada majica i da bi trebalo da je nosim i napolje. Instinktivno sam reagovala, prekrila rukama svoj stomak i rekla joj da nisam sigurna da je to dobra ideja. Ćerka mi je tada rekla nešto što me je istinski trglo. "Razumem, to je zato što ne voliš svoje telo, je l' da?". Nikako nisam želela da moja tinejdžerka odrasta sa tim stavom i da "pokupi" moje nesigurnosti i zato sam odlučila da pređem prag svoje udobnosti i uradim nešto što nikadane bih. Isti krop tom nosila sam tog dana svuda i to tokom celog dana - podelila je svoje iskustvo Ariela sa korisnicima TikToka i dodala da joj nije bilo sve vreme prijatno, ali da je osetila da to mora da učini kako bi bila najbolji uzor svojoj ćerki.

Video je pregledan preko 300.000 puta, a mama je dobila dosta reči podrške.

- To je tako divno, stvarno si super mama - glasio je jedan od komentara.

 

 

- To je predivno što si uradila za svoju ćerku, sjajno je što si tako dobar primer svoje greneracije! - dodala je još jedna devojka na ovoj društvenoj mreži.

Bilo je i onih koji su zaista bili dirnuti postupkom ove majke i poželeli da su i oni imali takav primer kod kuće i da bi se tako nešto sigurno dobro oglasili na njihovo samopouzdanje.

- Moja majka je oduvek kritikovala moje telo još od detinjstva, a pogotovo tokom adolescencije. Uvek je bila veoma stroga i prema sebi i prema drugima kada je estetika tela u pitanju. Znam da nikada nije mislila ništa loše, radila je najbolje što je umela, ali bih volela da je imala više razumevanja kao ti za svoju ćerku.

Anketa

Da li se slažete sa postupkom ove mame i da li biste učinili isto za svoju ćerku?

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading