Ivana iz Beograda osvojila letovanje u BUDVI: Čitateljka NAJ ŽENE odmaraće se u hotelu SLOVENSKA plaža

Vesti 06.08.2022 14:38 0

Povodom proslave prvog rođendana portala "Naj žena", naš tim je pokrenuo niz darivanja, među kojima je posebnu pažnju privuklo letovanje u Budvi

Ivana iz Beograda osvojila letovanje u BUDVI: Čitateljka NAJ ŽENE odmaraće se u hotelu SLOVENSKA plaža

Shutterstock

Letovanje je osvojila naša čitateljka Ivana Stanić, koja će sa još jednom osobom moći da uživa u čarima prelepog mediteranskog grada.

Darivanje je organizovano saradnji sa "Turističkom organizacijom Budve".Smeštaj obuhvata sedam polupansiona za dve osobe u hotelu "Slovenska Plaža" iz hotelske grupe Budvanske rivijere.

Odmaralište "Slovenska Plaža", jedan je od najstarijih i najtraženijih objekata u Budvi. Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Ovo turističko naselje pravo je mesto za porodični odmor u samom centru grada, a u miru ovog divnog kompleksa. Sastavljeno od 10 pojedinačnih vila, obogaćenim prepoznatljivim mediteranskim rastinjem, a koje su dobile nazive prema posebnim vrstama crnogorskih biljaka.

Karakteriše ga romantična estetika; krovovi niskog nagiba, simetričan dizajn, otvoreni balkoni i terase koje gosti jednostavno obožavaju. Hotel je okružen mediteranskom vegetacijom. Pored toga ovo popularno turističko gnezdo smešteno je skoro na samoj obali Budve, prostrano je i turistima nudi sve što je neophodno za kvalitetan odmor.

Na jednom mestu skoncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor. U blizini objekta je javni parking na samom ulazu, zatim restorani, kafići, butici, galerija, turističke agencije, stomatološki i ambulantni centri, frizerski salon i kozmetički saloni, i još mnogo toga...

Budva je jedno od najsunčanijih mesta na jadranskoj obali, što je idealno za sve one koji vole aktivan i zabavan odmor. Život grada ne prestaje ni na minut, a njegove ulice nikada nisu puste. Danas je Budva letnja scena za razne kulturne događaje, grad je praznika i festivala. 

Ekipa Naj žene od srca čestita Ivani i poziva sve čitateljke da nastave da nas prate i igraju se sa nama.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading