Devojka kod ginekologa doživela ŠOK: Rekli su joj da je TRUDNA iako nije imala ODNOSE godinu dana!

M. O. Vesti 14.09.2022 22:00 0

Ova priča šokirala je mnoge

Devojka kod ginekologa doživela ŠOK: Rekli su joj da je TRUDNA iako nije imala ODNOSE godinu dana!

Printscreen/TikTok

Devojka po imenu Samati Gibson podelila je svoju priču na TikToku i mnoge ostavila bez teksta. Naime njoj je saopšteno kako je u drugom stanju, ali nije imala odnose duže od godinu dana. 

- Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana - kaže Samanta.

- Otišla sam kod lekara jer sam imala vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedeljno osetim probadanje u stomaku. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomerim - rekla je ona. 

Otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.

- Rekla sam im da nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće. Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj - objasnila je devojka.

Nakon toga je otišla ponovo kod lekara, izvadili su joj krv i više je niko od lekara nikada nije pozvao.

- Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako ešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku -  kaže ona u videu.

- Doživela bih srčanih udar kad bi mi se to desi. Nadam se da će lekari utvrditi u čemu je problem - napisala je jedna devojka ispod u komentaru.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading