Slika koja SLAMA SRCA: Kakav završetak ima priča o BOLESNOM dečaku sa slike i njegove HRABRE sestre?

Vesti 06.10.2021 19:25 1

Pre dve godine svet je obišla fotografija malog dečaka nagnutog nad wc šoljom i njegove sestre koja se brine o njemu u teškim trenucima borbe protiv bolesti. Dirljiva priča ima svoj srećan kraj

Slika koja SLAMA SRCA: Kakav završetak ima priča o BOLESNOM dečaku sa slike i njegove HRABRE sestre?

Printscreen/Facebook

Kada je Beketu (4) dijagnostikovana leukemija, njegovi roditelji su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi njihov sin započeo lečenje što je pre moguće. Hemoterapija je učinila da detetu opadne kosa, dečak se osećao jako loše, često je povraćao.

Starija sestra je pritekla u pomoć. Aubri, tada petogodišnjakinja, brinula se o njemu kako je mogla i znala. Roditelji su čak počeli da brinu za devojčicu. Oni su veoma bliski jedno drugom, a sestra je jako osetila dečakovu patnju.

- Čini me srećnim što ih vidim zajedno, ali me istovremeno rastužuje. Imaju neverovatnu vezu, ali petogodišnje dete bi trebalo češće da se igra sa prijateljima. Aubri bi trebala ići na gimnastiku, trčati okolo sa decom, igrati se na igralištu, plivati u bazenu, umesto toga ona brine o svom bratu - rekla je njihova majka novinaru Daili Mail -a.

Na peti rođendan svoje sestre, Beket se vratio kući iz bolnice. Bio je veoma umoran, smršao je, nije mogao da hoda. Devojčica nije mogla da razume zašto dečak nije hteo da se igra sa njom. Nikada ga ranije nije videla takvog.

Danas znamo da je Beket pobedio leukemiju i završio terapiju pre dva meseca. Njegova veza sa sestrom je jaka kao i ranije.

Na fotografijama koje je majka objavila na Fejsbuku možete videti dvoje srećne, zdrave dece. Dečak je upravo krenuo u istu školu koju njegova sestra pohađa.

Komentari (1)
Loading
Nešo
10.10.2021 01:38

O Bože daj im zdravlje i sreću zaslužili su to.anđeli mili.