Ako sumnjate da vas partner VARA dobro ga pogledajte: OVE stvari otkrivaju PREVARU bolje nego išta!

Vesti 11.09.2022 22:30 3

Postoje razni načini da ih uhvatite u izdaji

seks

Shutterstock

Postoji mnoštvo signala koji mogu da ukažu na to da vas partner vara. Možda skriva telefon od vas, odlaže sastanke a po  povratku kući brže-bolje ide pod tuš.

Ipak, postoje i manje poznati pokazatelji da je vaš partner imao seks sa drugom ženom, a možete da proverite tako što ćete ga malo bolje pogledati "tamo dole" i uočiti ove stvari.

Stručnjaci za seks savetuju da dobro proučite testise svog partnera ako sumnjate da ima ljubavnicu. Evo na šta treba da obratite pažnju:

Ako muškarac nije imao seks duže od 12 sati, njegov skrotum će biti ispunjen semenom tečnošću, što znači da će biti znatno veće veličine. Ali ako je vaš voljeni ne tako davno imao akciju sa nekim, onda će veličina testisa biti mnogo manja nego ranije. Ipak, treba upozoriti da ova metoda nije 100-procentno pouzdana.

Prvo, da biste procenili veličinu, morate da je uporedite sa nečim, a mala je verovatnoća da ste zapamtili koliki su inače testisi vašeg voljenog. Drugo, postoji mogućnost i da se "ispraznio", odnosno da je prethodno zadovoljio sebe, pa će testisi svakako biti manji....

Postoji i drugi način da otkrijete neverstvo i to na osnovu genitalija vašeg partnera. Napravite mu ugođaj nakon napornog dana na poslu i pripremite kupku.

Dok vaš partner leži u kadi, prekriven vodom, diskretno pogledajte u kakvom su položaju njegovi testisi. Ako plutaju po površini, to znači da su se nedavno "ispraznili". Ali ako su pali od težine i nalaze se ispod vode, možete mirno da spavate. Velike su šanse da vas partner nije prevario, barem ne tog dana.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)
Loading
Nikola
16.08.2022 23:03

A ako zena vara, kakva je ovo diskriminacija??

Shakal
17.08.2022 01:11

Nista gluplje nisam odavno procitao

Lazar
17.08.2022 14:56

Uvek radi, pre sastanaka, u avionu, hotelu, gde gd da je. Srbija je na prvom mestu, Vučić radi u njenom interesu. Važna 2 dana su u Briselu, susrešće se sa mnogima.