Devojčica izgrizla ZMIJU do smrti: Zbog JEZIVE scene, komšije su ostale u šoku, a tvrde da je sve počelo kao IGRA

Vesti 17.08.2022 18:00 1

Devojčicu i ubijenu zmiju dugu pola metra prve su pronašle komšije, ukazali su joj prvu pomoć, a po dolasku Hitne pomoći prevezena je u bolnicu

Devojčica izgrizla ZMIJU do smrti: Zbog JEZIVE scene, komšije su ostale u šoku, a tvrde da je sve počelo kao IGRA

Shutterstock

Dvogodišnja devojčica u Bingolu u Turskoj uspela je da svojim zubima ubije zmiju koja ju je ujela dok se igrala u bašti porodične kuće. Devojčicu i ubijenu zmiju dugu pola metra prve su pronašle komšije, ukazali su joj prvu pomoć, a po dolasku Hitne pomoći prevezena je u bolnicu.

S druge strane, zmiji nije bilo spasa. Mehmet ErKan, otac devojčice, bio je na poslu kada je njegovu ćerku 10. avgusta ujela zmija.

Za njih je to bio normalan dan, devojčica se igrala u bašti za koju su njeni roditelji mislili da je bezbedna. U jednom trenutku joj je došla zmija, a dete je u neznanju htelo da se igra sa njom. Zmija ju je nedugo zatim ujela, ali je devojčica pokazala hrabrost i ugrizla joj leđa. Ujed devojčice bio je koban za zmiju.


- Komšije su mi rekle da je zmija u ruci mog deteta. Igrala se s tim, a nakon što ju je zmija ujela, moja devojčica je uzvratila. Njen ugriz je bio reakcija na ono kroz šta je prošla, rekao je njen otac. Komšije su devojčici pritekle u pomoć čim su shvatile šta se dogodilo, ukazali joj prvu pomoć, a nakon toga je hospitalizovana u Dečjoj bolnici Bingol i čeka je dalje lečenje.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Aca
18.08.2022 08:17

Oko za oko, zub za zub!