Ovako ćete ZASIGURNO doživeti VRHUNAC: Otkrivena TAJNA sa kojom je zagaratovano NEZABORAVNO veče

M. O. Vesti 17.08.2022 23:00 0

Veoma je bitno da se posveti vreme svom emotivnom partneru

Ovako ćete ZASIGURNO doživeti VRHUNAC: Otkrivena TAJNA sa kojom je zagaratovano NEZABORAVNO veče

Pexels

Sasvim je normalno da kada ste već dugo u vezi strast nije kao na početku celog odnosa. Ipak postoje "cake" sa kojima možete da zadržite tu "iskru" i zauvek uživate u punom sjaju.

Seksualna savetnica Nastasja Miler, podelila je stvari koje treba da rade svi parovi koji žele da imaju fantastičan seks.

Njen prvi savet je da svi trebaju razgovarati o seksu s partnerom, dodajući da parovi koji imaju dobar seks pitaju jedno drugo šta vole, šta im se i kada sviđa.

– Ovo bi u početku moglo da vam bude neprijatno ako niste navikli na ovakve razgovore, ali isplatiće se kada sledeći put budete imali seksi trenutke – kaže ona.

Njen sledeći savet je da provedete kvalitetno vreme jedno s drugim i predlaže da odvojite 20 minuta dnevno za maženje.

Dodaje da ovo vreme koje ćete posvetiti jedno drugom stvara veću intimnost, što na kraju dugoročno može dovesti do boljeg seksa.

Rekla je da je za seksualni život svakog para veoma bitno da se strastveno ljubite i da jedno drugome svaki dan kažete ‘volim te’ i da to stvarno mislite.

Shutterstock

 

Njen najbolji savet je da odredite prioritete i zakažete seks, jer tvrdi da zakazivanje seksa stvara nakupljanje iščekivanja koje se zaista može isplatiti nakon haosa u svakodnevnom životu.

Međutim, neki su se u komentarima usprotivili ovom poslednjem savetu, tvrdeći da kada to zakažete i stigne vreme, akcija se može činiti prisiljenom, piše The Sun.

– Ovo definitivno zavisi od trenutka i ako ne želite, svakako nemojte forsirati. Samo zato što je zakazano ne znači da to morate da uradite – odgovorila im je Miler.

Drugi su se složili s njenim stajalištem.

– Sviđa mi se ideja o rasporedu. Devojka se tako može pripremiti ako želi i osetiće se seksepilnije i spremnije – dodao je jedan.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading