PRAVDA ZA ŽENE: Zašto se muškarci trude da one ispadaju GORE od njih na fotografijama?!

Vesti 07.10.2021 17:08 0

Najnoviji trend koji je preplavio društvene mreže prikazuje kako žene postavljaju fotografije svojih momaka, upoređujući ih sa onima koje su muškarci snimili

PRAVDA ZA ŽENE: Zašto se muškarci trude da one ispadaju GORE od njih na fotografijama?!

printscreen/Tviter

– Ne znamo za vas, ali svojski se trudimo da napravimo kvalitetne fotografije naših prijatelja i članova porodice – rekle su žene.

Čini se da se isto ne može reći za većinu muškaraca koji su svoje devojke fotografisali kao da kroz objektiv nisu ni gledali, a one su ove snimke objavile na društvenim mrežama.

Objavljujući fotografije na Tviteru i TikToku, žene pokazuju veći talenat savršenog komponovanja, osećaj za dobro osvetljenje i kompoziciju.

Ali umesto da uzvrate uslugu, momci su snimke pravili iz loših uglova, pritiskali okidač kad njihova „druga polovina“ nije bila spremna – slikali su svoje devojke u dok su žmurile ili čak spavale.

 

 

Pokušaj jedne devojke da ispadne poput filmske dive zabeležio je njen dečko fotografišući je u moru kada ju je pogodio ogroman talas dok je pozirala u belom bikiniju. Umesto da je upozori na dolazeći talas, odlučio je da joj upropasti trenutak – i čitavu scenu zabeležio je kamerom.

Nakon što je snimila lepu fotografiju svog dečka kako zamišljeno gleda sa balkona, jedna žena je očekivala da će je i on snimiti na sličan način. Ali čini se da mu fotografija nije jača strana, jer je dotična žena zauzvrat dobila fotografiju koja je mutna.

Da ne dužimo, brojne žene su delile snimke svojih partnera napravljene na romantičnim večerama. Dok njihove fotografije prikazuju muškarce koji izgledaju sofisticirano i privlačno, momci su odlučili da ulove svoje „druge polovine“ u njihovim najmanje atraktivnim trenucima.

 

 

Jedna žena otkrila je kako ju je njen dečko fotografisao sa maskom na licu dok je nosila peškir na glavi, dok je drugi slikao svoju dragu kako gura hranu u razjapljena usta.

Trend se širi društvenim mrežama, a žene nastavljaju da pokazuju koliko njihove „jače polovine“ ne mare za fotke ili jednostavno nemaju talenat za fotografisanje - piše portal Aska.

Komentari (0)
Loading