Šta nikako ne treba raditi sa fotografijom od POKOJNIKA: Izbegnite veliku NESREĆU i sprečite NEGATIVNU energiju u svom domu!

M. O. Vesti 19.08.2022 11:30 1

Svako ima svoja verovanja dok su za neke ljude čisto sujeverje

Šta nikako ne treba raditi sa fotografijom od POKOJNIKA: Izbegnite veliku NESREĆU i sprečite NEGATIVNU energiju u svom domu!

Shutterstock

Svuda u svetu postoji mnoštvo verovanja vezano za fotografiju pokojnika i svi se prema njima ophode sa ogromnim poštovanjem iako su "rituali" svuda drugačiji.

Po nekima ih ne treba držati izložene, jer unose "neživu" energiju u dom, druga su sasvim suprotna - veruje se da su slike preminulih predaka neka vrsta anđela čuvara koji vas štite od svega negativnog.

Postoji i verovanja po kojima fotografija ne "hvata" samo nečiji lik i preslikava ga na papir (ili ekran u digitalnoj formi), već bukvalno "sakuplja" i njegovu energiju, auru i dušu.

U svakoj kulturi postoji mnoštvo rituala i pravila koja treba da se poštuju kako bi se nesreća izbegla ili prizvala sreća.

Jedno od uvreženijih verovanja je da fotografija pokojnika ima vezu sa "drugim svetom". Ali, dobra vest jeste slika koja prikazuje preminulu osobu ne otvara vrata u taj svet. Oni koji se bave ezoterijom kažu da ukoliko četo gledate sliku preminulog i razmišljate o problemima i mukama kroz koje je prošla, ako su vam asocijacije na tu osobu negativne, rizikujete da vam se u dom useli loša energija.

Shutterstock

 

Na taj način ćete oslabiti vašu prirodnu energetsku zaštitu, uneti negativne vibracije u vaše polje, što zauzvrat može da i psihički utiče na vas, da se osećate loše, tužno, depresivno.

Ezoteričari zakođe kažu da nikako ne treba izrezivati fotografije na kojima su preminule osobe i sa njih uklanjati one žive. Na kraju krajeva, fotografija je podsetnik na vama drago biće a ono ne može energetski da utiče na živu osobu.

Preporučuju da takve fotografije odložite u jedan albuim i da ga s vremena na vreme prelistate, prisetite se lepih trenutaka sa dragim osobama i zatim ga odložite.

Kada je se radi o kačenju slika pokojnika na zidove, tu su mišljenja onih koji su sujeverni podeljena. Po nekima to nije najbolja ideja jer može da unese energetski disbalans u dom, a po drugima naprotiv - donosi mir (pod uslovom da je reč o osobi sa kojom ste imali dobar odnos).

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Cika Pera
19.08.2022 12:06

Uvek sam da se okači neka slika voljene osobe ili roditelja. Valjda ima neko slobodno mesto u stanu ili kući