Trudnu ženu muž ZAPALIO plinskom bocom: Nakon 11 dana BORBE za život ona je PREMINULA, svi zanemeli od TUGE i šoka!

Vesti 19.08.2022 12:15 0

Devojci nije bilo spasa

Trudnu ženu muž ZAPALIO plinskom bocom: Nakon 11 dana BORBE za život ona je PREMINULA, svi zanemeli od TUGE i šoka!

Shutterstock

Devojka po imenu Hana Mohamed Kodor (21)  preminula je u bolnici u Tripoliju nakon što ju je njen suprug, zapalio uz pomoć plinske boce. 

Pre stravičnog ubistva desilo se brutalno prebijane mlade trudnice jer je rekla mužu kako želi da zadrži njihovu bebu koja je trebala u decembru da se rodi. 

Kako mediji prenose, svađa je bila izazvana dodatnim finansijama jer je par veoma teško živeo u  u siromašnoj oblasti na severu zemlje.

 

 

Doktor iz bolnice “Al-Salam” rekao je za Arab Njuz, dok su se još borili za njen život, da je Hana primljena 6. avgusta sa opekotinama od na 100 posto tela. Lekari su je operisali kako bi ukloniti fetus nakon što je umro, ali su i pored toga šanse bile minimalne za nesrećnu devojku. 

– Dok mi razgovaramo, ona se bori za život. Ona se nalazi između života i smrti na odeljenju intenzivne nege. Hana je bila u petom mesecu trudnoće kada se incident dogodio. Beba je umrla i morali smo da je operišemo da bismo uklonili fetus. Njene šanse da preživi su veoma sumorne – kazao je tada doktor.

Devojka je preminula posle 11 dana borbe. Jedan lekar iz Tripolija je za portal "The National" rekao da “taj tip opekotina niko ne može da preživi”.

Policija je uhapsila muža koji je planirao da pobegne iz zemlje, prenosi "Dejli mejl" i dodajte da je tetka od žrtve rekla kako je muž pokušao da je ubedi da aboritra a kada je video da ne može odveo je kući i zapalio.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading