MUŽ koji je vodio dvostruki ŽIVOT: 15 godina ima drugu PORODICU, evo kako mu je to pošlo za rukom

Vesti 30.08.2022 10:25 0

Nije mogla da veruje da je zatrudnela dok je on imao odnose sa drugom ženom. Rekla mu je da ne može da mu veruje, ali on je molio da ostanu zajedno

problemi

unsplash

– Moj lažljivi muž vodi dvostruki život poslednjih 15 godina. Istina je izašla na videlo prošlog meseca kada je objavio da je kupio stan i da se seli. Afera za koju sam mislila da je završena pre više od deset godina je ojačala i sada se raduju rođenju bebe. Ja imam 44 godine, a moj muž 46 godina. Bila sam skrhana kada sam otkrila da me vara sa koleginicom baš kada sam zatrudnela sa našom drugom ćerkom pre 14 godina - napisala je jedna žena za The Sun.

Njihova afera je trajala dve godine, a on je krivio probleme sa prvim detetom i pritisak brige o porodici. Nije mogla da veruje da je zatrudnela dok je on imao seks sa drugom ženom. Rekla mu je da mu ne može da veruje, ali ih je molio da ostanu zajedno. Međutim, ona mu nikada nije u potpunosti oprostila. Oni nisu bili par, bili smo dva roditelja koji su živeli zajedno. I bez njenog znanja, afera je ponovo počela.


– Njegova ljubavnica, koja sada ima 38 godina, razvela se od partnera i u osmom mesecu je trudna sa detetom mog muža. Ne mogu da oprostim svaku prevaru. Svojim ćerkama, koje sada imaju 17 i 15 godina, pričala sam o njihovom tati. Osećala sam da treba da znaju zašto se nismo slagali, zašto je njihov tata bio tako neraspoložen i zašto je uvek bio na telefonu. Naše ćerke nisu u dobrim odnosima sa njim. Moj muž želi da budu deo njegove nove porodice, a njegova partnerka želi da me upozna. Užasnuta sam ovim. Uništili su mi život i žele da prihvatim njihovu novu porodicu. Ni moje ćerke ne žele da učestvuju u tome. Ali da li treba da ih ohrabrim da budu deo nove porodice svog oca? Da li sam nepravedna? - upitala je stručnjaka.

- Nije iznenađenje što ste zbunjeni i užasnuti. Biće vam potrebno vreme da se oporavite, posebno kada pokušavate da brinete i o svojim ćerkama. Oslonite se na svoje prijatelje i potražite podršku savetnika ako je potrebno. Održavanje odnosa sa ocem i širom porodicom važno je za vaše ćerke, pa ih ohrabrujte da ga vide. Treba da imaju neki kontinuitet, uprkos tome što su im se roditelji razdvojili. I ne zaboravite da će novo dete vašeg muža biti njihov polubrat. Morate da stavite osećanja na drugo mesto, zbog ćerki - odgovorila joj je Deidre.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading