Šta je sindrom Merilin Monro? Devet od deset žena PREPOZNA sebe u OVOM opisu

Vesti 15.10.2022 15:40 0

Pričamo o kakvom se sindromu radi, nazvanom po legendarnoj plavuši.

Šta je sindrom Merilin Monro? Devet od deset žena PREPOZNA sebe u OVOM opisu

Printscreen/Youtube

Merilin Monro je jedna od onih žena zbog koje su navodno muškarci "gubili" glavu. Glavna plavuša Holivuda imala je mnogo obožavatelja, udavala se tri puta, ali joj to nije donelo sreću. Dakle, postojao je sindrom nazvan po njoj - sindrom Marilin Monro.

 

 


Zašto je sindrom dobio ime po čuvenoj plavuši? Da, jer njen život za šou bio je daleko od onog koji je bio skriven iza maski. Sumnja u sebe, nedruštvenost, sklonost depresiji i strahovima - sve je to proganjalo Merilin tokom njenog života. Dok se smejala i koketno se šalila, niko nije mogao da zamisli da je ova devojčica preživela alkoholizam i izdaju roditelja, usvojena od različitih ljudi, zlostavljanje oca.

 

 

Monro jednostavno nije razumela kako je to biti srećan, pa joj se u glavi stvorila instalacija: „Nisam vredna ljubavi“. Glumica se, koliko je mogla, trudila da to zasluži, ali u njenoj slici sveta svako „dobro“ moralo je da bude začinjeno patnjom i bolom.

 

 

Zbog toga je sindrom Merilin Monro stanje duha u kome žena ne prihvata, ne voli i ne ceni sebe. Ljudi sa ovim sindromom su uvereni u sopstvenu bezvrednost, neprivlačnost i neuspeh. Pate od niskog samopoštovanja, potpuno im nedostaje zaštita ličnih granica. Sindrom Merilin Monro nije problem.

To utiče na apsolutno sve sfere života, ali najviše od svega utiče na lični život. Neprikladni partneri, sazavisnost, samorazočarenje i samouništenje su ono što proganja ženu u ljubavnoj vezi sa sindromom Merilin Monro.

BONUS VIDEO

 

 


 
Komentari (0)
Loading