Oblačno je i jako hladno, ponegde provejava SNEG: Evo kada meteorolozi najavljuju PREOKRET

Vesti 10.10.2021 09:35 0

U nedelju oblačno i hladno za ovo doba godine sa kišom u svim krajevima, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom

kiša

Tanjug

Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 6°C u Valjevu i Užicu do 12°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu i Dimitrovgradu. U većini ostalih predela temperatura ispod 10°C.

Uveče oblačno i hladno sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom. Temperature u 22h od 5°C do 9°C.

Prognoza za Beograd: U nedelju hladno i oblačno sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 8°C.

Prognoza za Niš: U nedelju hladno sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 8°C.

Prognoza za Užički region: U nedelju hladno za ovo doba godine i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari hladno sa susnežicom i snegom i najviše oko 1°C.

Prognoza za Vojvodinu

U nedelju oblačno i hladno za ovo doba godine sa kišom u svim krajevima. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče oblačno i hladno sa kišom. Temperature
u 22h od 7°C do 9°C.

Prognoza za Novi Sad: U nedelju hladno i oblačno sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 8°C. 

Prognoza za Suboticu: U nedelju hladno i oblačno sa kišom. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna 8°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak oblačno i hladno sa kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar slab, ujutru promenljiv, popodne zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 6°C u Valjevu i Užicu do 10°C na jugu i jugoistoku Srbije.

U utorak takođe oblačno sa kišom povremeno uz par stepeni veću temperaturu u odnosu na ponedeljak.

U sredu promenljiva oblačnost i veći deo dana suvo ili sa vrlo malo kiše.

Do 15. oktobra će temperature biti novembarske, a zatim sledi postepeno otopljenje krajem iduće sedmice.

Komentari (0)
Loading