Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože

K.Ć. Vesti 31.08.2022 20:30 0

Kada su imali nešto više od šest meseci, ceo svet je čuo za njih

Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože

Printscreen/Instagram

Izabela i Gabrijela, iako su bliznakinje, imaju potpuno drugačiju boju kože. Njihova mama je odlučila da im otvori Instagram nalog kako bi ljudi pratili rast bliznakinja. Nedavno su devojčice napunile pet godina. Pogledajte kako danas izgledaju najpoznatije bliznakinje na svetu.

Klementina Šipli je majka ljupkih devojčica. Kada su se one rodile, žena nije krila iznenađenje. Ispostavilo se da iako su ona i njen muž Afroamerikanci, jedna od njihovih ćerki je imala mnogo svetliju boju kože. Klementina, međutim, tvrdi da je to sasvim normalno. U tu svrhu, otvorila je Instagram nalog za svoje ćerke kada su imale šest meseci. Žena je tamo, između ostalog, želela da širi znanje o Afroamerikancima. Na kraju krajeva, nije očekivala da ceo svet čuje za njene ćerke.

Izabela i Gabrijela su vizuelno prilično slične. Jedina stvar koja se razlikuje na prvi pogled je ton kože. Međutim, njihova majka tvrdi da to nije jedina razlika. U jednom od intervjua, ona je ispričala o karakteru devojčica. Ispostavilo se da je Izabela veoma mirna, razumna osoba. Gabrijela, pak, ne može dugo da sedi na jednom mestu i izuzetno je živahna. „Nasmejana je, energična i voli da se mazi“ – naglašava njena majka.

Nedavno su bliznakinje napunile pet godina. Ovom prilikom majka je na internetu podelila fotografije sa rođendanske zabave. Vidite koliko su one porasle i promenile se. Jedna stvar je, međutim, ostala nepromenjena. Boja njihove kože je i dalje veoma različita.

Vredi napomenuti da njihov Instagram nalog već prati skoro 70.000 ljudi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading