IZGUBILA SAM SINA U IZLASKU: Pronašla sam ga zahvaljujući TRIKU, ovo svi roditelji treba da ZNAJU

Vesti 01.09.2022 11:45 0

Ideja da bi mogli da izgube dete svrstava se u jedan od najvećih košmara svih roditelja

IZGUBILA SAM SINA U IZLASKU: Pronašla sam ga zahvaljujući TRIKU, ovo svi roditelji treba da ZNAJU

Shutterstock

Sada je jedna mama ispričala kako je bila užasnuta i kako se nekoliko minuta osećala kao sati nakon što je bila odvojena od svog malog sina tokom vožnje podzemnom železnicom.
Dok su ona i osoblje pokušavali da ga pronađu, Keli je počela da paniči. Međutim, zahvaljujući fotografiji snimljenoj samo nekoliko trenutaka pre nego što je nestao, ponoco su se spojili - i sada ona poziva druge roditelje da prate njen jednostavan foto trik u slučaju da se ikada nađu u sličnoj poziciji.

Keli Asprej, 38, posetila je London sa svojom porodicom, uključujući četvoro dece, prošle srede. Dok je putovala na sledeću destinaciju, njen sedmogodišnji sin Kven, slučajno je pomešan sa gomilom na stanici metroa Viktorija i završio je u metrou bez svoje porodice. Uspaničena Keli je podigla alarm, pritisnuvši dugme za hitne slučajeve, ali je ostala uplašena jer nije imala pojma gde je njen sin otišao.

Srećom, Keli je fotografisala svoju decu samo nekoliko trenutaka pre nego što je Kvin bio odvojen od njih, što znači da je osoblje tačno znalo šta školarac nosi. Zahvaljujući fotografiji, osoblje koje brzo razmišlja moglo je lako da identifikuje uplašenog dečaka u dresu fudbalskog kluba Fareham Town dve stanice dalje od stanice metroa u Južnom Kensingtonu. Ubrzo se mališan ponovo spojio sa svojom mamom.

Sada, Keli podstiče druge roditelje da fotografišu svoju decu na početku dana kada posećuju druge gradove kako bi pomogli da se ponovo ujedine ako budu razdvojeni u bilo kom trenutku. Objasnila  je: „Apsolutno bih predložila drugim roditeljima da fotografišu svoju decu kada su napolju, jer je to veoma značajno ako nestanu, prenosi The Sun.


 

Komentari (0)
Loading