On je kandidat za SUPRUGA godine: Uspeo je da UNIŠTI najvažniju uspomenu sa njihovog VENČANJA, a onda je počeo da se SMEJE

Vesti 12.10.2021 13:45 0

Mnogi bračni drugov se sa zadovoljstvom prisećaju najsrećnijeg dana u njihovom životu - to jest dana kada su se venčali

On je kandidat za SUPRUGA godine: Uspeo je da UNIŠTI najvažniju uspomenu sa njihovog VENČANJA, a onda je počeo da se SMEJE

Printscreen/TikTok

Zbog toga je, donekle i obavezno, da se tog dana fotografiše svaki trenutak i snimi svaka sekunda!

Međutim, jedna žena je ostala u šoku kada je pronašla snimak svog venčanja, koji je snimljen pre 30 godina, a preko njega je presnimljena serija o policajcima.

Iako je suprug koji je ovo "slučajno" uradio, odlično znao šta će da se desi ako njegova žena jednog dana odluči da pogleda snimak sa venčanja - nadao se da barem u tom momentu neće biti kod kuće.


Trenutak neprijatnog iznenađenja usnimila je njihova ćerka koja je bez oklevanja kratak video objavila na TikToku.

- Moji roditelji obeležavaju 30. godišnjicu braka, a mama je htela da pogleda video o njihovom venčanju, ali je moj tata presnimio seriju "Cops" preko snimka - napisala je u opisu videa.

Na snimku se vidi kako mlada i mladoženja hodali prema oltaru i onda najednom se na ekranu pojavljuju scene iz policijske emisije. Ćerka je porom okrenula telefon ka svom ocu koji je sedeo u ćošku prostorije i nije znao kako da reaguje, pa je počeo da se smeje.

Video je brzo postao viralni hit i prikupio više od dve miliona, a komentati se i dalje gomilaju.

"To je upravo ono što bi svaki tata uradio", "To je definitivno bilo namerno", "Zamislite koliko je postao nervozan kada je tvoja mama rekla da želi da pogleda njihov snimak sa venčanja", samo su neki od komentara ispod videa.

Međutim, ispostavilo se da ovaj tata nije jedini suprug kome se omakla ova greška.

- Moj tata je preko videa sa mog prvog rođendana snimio dokumentarac o životinjama - napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: "Skoro celo venčanje je tu, ali poslednjih 30 minuta su Moćni Rejndžeri"
 

Komentari (0)
Loading