NAJ ŽENA na Festivalu SRPSKE trpeze: Izabarali smo NAJ DOMAĆICU i NAJ MAMU, Sanja i Ljuba kući odnele vredne NAGRADE

J.V. Vesti 12.09.2022 18:00 0

Udruženje ,,Čuvari ognjišta“ uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizovali su manifestaciju ,,Festival srpske trpeze“, koja se održala 10 i 11. septembra u Tržnom centru BIG Rakovica

NAJ ŽENA na Festivalu SRPSKE trpeze: Izabarali smo NAJ DOMAĆICU i NAJ MAMU, Sanja i Ljuba kući odnele vredne NAGRADE

Alo/Dejan Briza

Drugog dana festivala predstavila se i kompanija "Alo media sistem" sa štandom na kome su se prezentovaili naš portal "Naj žena", udruženje "Asocijacija mama Srbije" i portal "Alo". Osim nezaboravnog druženja sa našim čitateljkama i degustacije preuksne srpske tradicionalne hrane, organizovali smo i zanimljiva takmičenja i vrednih nagrada za pobednice.

 

 

Naša prvo takmičenje bilo je za “naj domaćicu”. Naše učesnice Nada Stojmanović iz Beograda, Nadica Stokić iz Češljeve bare, Biljana Sekulović iz Rama, Jasna Mladenović iz Velikog Gradišta i Sanja Lukić iz Rekovca imale su tri zanimljiva zadatka. Prvi je bio takmičenje u razbijanju jaja i odvajnja belanaca i žumanaca, drugi je bio prepoznavanje začina po mirisu i treći ljuštenje belog luka.

Naj žena/Dejan Briza

 

Apsolutna pobednica u sve tri igre bila je Sanja Lukić koja je kao nagradu dobila "Alfa plam" šporet.

Naj žena/Dejan Briza

 

- Pre svega sam iznenađena, takmičenje nije bilo mnogo teško, a nagradom sam oduševljena - rekla je Sanja Lukić kada je primila nagradu.

Naj žena/Dejan Briza

 

Takođe, birali smo i izabraćemo i “naj mamu”. Pet mama rešavalo je kivz o zdravoj ishrani dece. Takmičile su se Milijana Andrejić iz Beograda, Mirjana Živanović iz Beograda, Maja Pajić iz Beograda i Ljuba Šaponjić iz Zlatibora. Najviše tačnih odgovora imala je mama Ljuba i kući je odnela "Beko" secko i blener.

Alo/Dejan Briza

 

 

- Moja drugarica je iz Velikog Gradišta, zajedno smo došle u Rakovicu, pitanja su bila taman, ni preteška ali jako bitna da ih znaš kad su deca u pitanju, vrlo sam srećna i nagradu nosim na Zlatibor - rekla je naj mama nakon takmičenja.

POGLEDAJTE GALERIJU

A ono što vas očekuje jeste i izbor za “naj recept”. Naime, od sutra ćemo sa vama na našem portalu deliti recepte žena koje su posetile "Festival srpske trpeze", a vi ćete izbrati onaj koji vam se najviše dopada.  Prvoplasirani osvaja “Vivax mikrotalansu rernu”, drugoplasirani mikser “Gorenje”, a treća nagrada je ketler “Gorenje”.

 

Komentari (0)
Loading