Dečak je došao iz ŠKOLE sa IŠARANOM rukom: Kada je OTAC saznao JEZIVU istinu koja se krije iza ovih linija, odmah je otišao u POLICIJU

J.V. Vesti 16.09.2022 11:37 2

Na prvi pogled, na bezazlenoj slici, krila se uznemiravajuća istina

Dečak je došao iz ŠKOLE sa IŠARANOM rukom: Kada je OTAC saznao JEZIVU istinu koja se krije iza ovih linija, odmah je otišao u POLICIJU

Printscreen/Twitter

Otac jednog srednjoškolca podelio je na društvenim mrežama fotografiju ruke svog sina prekrivenu iscrtanim linijama. Na prvi pogled, na bezazlenoj slici, vide se linije koje sugerišu da je dete nešto brojalo. Međutim kada je otac Metju Berd iz Londona od sina saznao šta to zapravo znači, zaledio se.

Naime, njegov sin je na ruci hemijskom olovkom zapisivao koliko je puta tog dana bio maltretiran u svojoj školi, verbalno ili fizički. Otac je nakon što je došao iz policije gde je i prijavio ceo slučaj, na tviteru objavio ovu fotografiju i napisao: 

"Moj sin je u srednjoj školi nešto više od nedelju dana. „Ovde je napravio zapisnik o tome koliko je puta u toku tog dana bio maltretiran, verbalno ili fizički. Ukupno 21 put. Srceparajuće je. Škole treba da se strožije odnose prema nasilnicima, njihove roditelje treba kazniti!"

 

 Njegova objava se sada deli po društvenim mrežama, a ostali roditelji dele slična iskustva. 

„Isto sam preživela. Ako mogu da vas utešim, reći ću vam vremenom postaje lakše", dok je jedna učitelj napisao „Ja sam učitelj Met i kada sam radio u školama ne biste verovali koliko se to često dešava."

Komentari (2)
Loading
Jagoda
16.09.2022 16:57

Civilizovani Zapad... Pre bi se reklo, frustriran zbog oduzetih sloboda. Strašno.

Lala
16.09.2022 20:07

Pa se čuditi kad neki klinac dodje u školu sa utokom i počne da rešeta...