"I kada je kišni dan budi NJENO sunce": Prizor sa BEOGRADSKE TERASE topi srca, ovaj gest GOSPODINA je nešto NAJLEPŠE za videti

Vesti 16.09.2022 14:53 0

Kada grane sunce pored svih oblaka....

"I kada je kišni dan budi NJENO sunce": Prizor sa BEOGRADSKE TERASE topi srca, ovaj gest GOSPODINA je nešto NAJLEPŠE za videti

Printscreen/ Instagram

"I kada je kišni dan budi njeno sunce". Tako počinje opis ispod fotografije Dnevne doze Beograda koja topi srca, ali i šalje najbitniju poruku.

Gospodin na voždovačkoj terasi svojoj dami je očešljao i farbao kosu. Ima li lepšeg gesta i pokazivanja ljubavi od onih malih stvari. Te male stvari su najvažnije, da se pokaže drugoj osobi kolika je privrženost i poštovanje.

- Radujte se i volite! Ako se već farbate neka to bide s ljubavlju samo. Ne treba joj salon. On joj je sve. Ako nije spreman da te očešlja i poljubi u kosu sve drugo je samo šminka i jeftina predstava, a učili smo da se za predstave šta? Predstave se gledaju u pozorištu, a vitez može ako ume da bude i na terasi - napisali su DDB u opisu fotografije.

Zaključak je gore, ali da ponovimo... Volite se i poštujte jer od toga nema većeg, bilo da je to partner, prijatelj, dete, roditelj ili bilo koja osoba do koje Vam je stalo.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading