Roditelji OVA IMENA daju deci kako bi postali MILIONERI: Veruje se da imaju POSEBNO značenje i veliku moć

M. G. Vesti 20.09.2022 16:40 0

Nedavno je sprovedeno istraživanje, koje je otkrilo da ime deteta može uticati, osim na njegov karakter i ponašanje, i na njegovu budućnost, barem na bankovnom računu.

Roditelji OVA IMENA daju deci kako bi postali MILIONERI: Veruje se da imaju POSEBNO značenje i veliku moć

Shutterstock

Kako prenosi The Sun, tim istraživača analizirao je Sunday Times listu najbogatijih ljudi kako bi pronašli nekoliko imena koja se povezuju s velikom imovinom. Iako je popis objavljen sa imenima koja se daju u zemljama koje govore engleskim jezikom, svako od njih je zapravo internacionalno, tako da vrlo lako možemo da napravimo, uz minimalne izmene i srpsku verziju ovih imena.

Rezultati su pokazali da je dečake najbolje nazvati David ili Aleks. David iako nije najčešće ime kod nas, opet, ne treba mu mnogo promena, dok je o raširenosti imena Aleksandar nepotrebno trošiti reči.

Džon je sledeće ime na listi, a naš parnjak tom imenu bi bio Ivan. Džejms, što bi kod nas možda najbliže bilo starinskom imenu Jakov, dok Mark je Marko sa jednim samoglasnikom viška. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za neko od sledećih imena – Vilijam, Robert i Mihael. Dok su prva dva su retka kod nas, Mihajlo je već dobro poznato.

Ako ste roditelji devojčice i želite joj blistavu budućnost, najbolje bi bilo da je nazovete Elizabeta ili Jasmina, s obzirom da se Elizabet i Džasmin najbolje kotiraju na Sunday Times listi.

Sofija je još jedno od imena koje dobro pasuje našem podneblju. Ostala imena koja se pojavljuju na listi možda nisu baš česta kao Marija, Milica i Jelena, ali ako se odlučite da svoju ćerku nazovete Leona, Zara, Izabela ili Rahela, možda joj upravo tom hrabrom odlukom doprinesete da kasnije u životu postane milionerka

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading