Ovaj FILM gledale su brojne generacije, smejala se deca, ali i roditelji: Nastavak "SAM U KUĆI" najluđi do sad!

Vesti 14.10.2021 15:15 0

Kultna božićna komedija "Sam u kući" opet će se naći na bioskopska platna. Možemo da se radujemo potpuno novoj avanturi

Ovaj FILM gledale su brojne generacije, smejala se deca, ali i roditelji: Nastavak "SAM U KUĆI" najluđi do sad!

Printscreen/Youtube

Ovoga puta osmogodišnji Kevin McKallister neće ostati sam kod kuće, već desetogodišnji Maks Merker. Ulogu je tumačio Arči Lates , koga smo imali priliku da gledamo u filmu "Rabbit Jojo".

Opet nas očekuje sličan zaplet, ali će neke stvari biti drugačije. Kreatori su nedavno objavili novi trejler za film "Home Sweet Home Alone", i on jasno sugeriše da je radnja zasnovana kao i predhodni filmovi, ali su uneli i novina.

Maksova porodica odlazi za Tokio i ostavlja desetogodišnjeg dečaka samog kod kuće, a Maks od sreće neće znati šta pre da radi i koju prvo nezdravu hranu da jede. Ludo se zabavljao sve dok jedan bračni par nije odlučio da provali u kuću i onda je počela žurka.

Tamo, međutim, je bio Maks, koji je postavio razne zamke i smicalice po kući i oko kuće za neželjene goste. Njegova brutalnost, kao i u slučaju njegovog prethodnika Kevina, apsolutno je promišljena i taktički odrađena.

Gledaoci opet mogu uživati u presmešnim padovima, neočekivanim udarcima i njihovim bolnim, ali smešnim facama.

U filmu se ponovo pojavljuje par lopova, ovog puta Pam (Ellie Kemper) i večito sumnjičavog Džef (Rob Delanei). Neverovatno je da izgledaju još nesposobnije od Harija i Marva. Osim toga, Maks je dve godine stariji od Kevina, pa se čini da će zlikovcima doći glave ovaj dečak.

 

 

"Home Sweet Home Alone" premijerno će biti prikazan 12. novembra na Disnei +. 

 

 

Komentari (0)
Loading