Gosti su s OBALE gledali u njih i KRSTILI SE: Par se venčao POD VODOM, sa ronilačkom opremom, u odelu i sa KUMOVIMA, kažu da je ovo do sad NEČUVENO

Vesti 26.09.2022 15:40 0

Jedan par odlučio je da napravi krajnje neobično venčanje u Grčkoj - na dnu mora!

Gosti su s OBALE gledali u njih i KRSTILI SE: Par se venčao POD VODOM, sa ronilačkom opremom, u odelu i sa KUMOVIMA, kažu da je ovo do sad NEČUVENO

Printscreen/Youtube

 

Ako ste mislili da ste se svega nagledali, razmislite još jednom. Internet bruji o krajnje neobičnom venčanju, koje, čini se, do sada niko nije imao. U želji da budu originalni, posebni i nesvakidašnji, Petros i Mirto odlučili su da sudbonosno "da" izgovore na dnu mora!

Građansko venčanje koje se obavilo na inicijativu opštine, dogodilo se u Grčkoj, 29. avgusta, na dnu mora kod ostrva Alonisos. Zvanice su "uskočile" u ronilačku opremu, a na ceremoniji, pored gradonačelnika Alonisosa Petrosa Vafinisa, našli su se i deveruša, instruktori ronjenja i podvodni kamerman.

Čak ni dekoracija u obliku srca nije propala i uticala na to da par ne ispuni svoju želju. Verovali ili ne, mlada je nosila venčanicu, a nakon razmene zaveta, Petros i Mirto skinuli su maske za poljubac. Ono što je takođe interesantno, to je da je ovaj par organizovao i prenos koji se emitovao na plaži, a koji su svatovi oduševljeno posmatrali.

Kako prenose mediji, mlada i mladoženja imali su časove ronjenja četiri dana na ostrvu pre ceremonije. Gradonačelnik Vafinis je davno dobio ronilačku dozvolu za izvođenje venčanja pod tirkiznim vodama ostrva.

"Osećanja koja vas preplave na dnu tokom venčanja su neopisiva. U idealnim uslovima mira koje nudi podvodno okruženje, vreme staje i ovaj trenutak pripada isključivo paru", rekao je gradonačelnik nakon ceremonije.

Na Dan zaljubljenih prošlog februara, opština Alonisos pozvala je parove da organizuju podvodna venčanja.

"Naš cilj je da otvorimo novo tržište za Grčku, te se ostrvo Alonisos razvija u međunarodnu ronilačku destinaciju koju su ove godine odabrale stotine ronilaca iz celog sveta. Generalno, ostrvo je tokom cele letnje sezone zabeležilo veoma visoku popunjenost koja je dostigla 100 odsto za avgust, dok će se turistički saobraćaj nastaviti do prvih deset dana oktobra", naglasio je gradonačelnik Vafinis.

Pogledajte ceo snimak ovog neobičnog venčanja:

Komentari (0)
Loading