Nakon što ga napala SEKIROM, on je oženio: Par iz Rusije pod lupom zbog ovakvog poteza, a svađu je započela žena iz BIZARNOG razloga

Naj žena Vesti 17.10.2021 13:37 0

U Rusiji je slučaj sa suda stavljen pod znakom pitanja, kada je žrtva zaprosila optuženog

Nakon što ga napala SEKIROM, on je oženio: Par iz Rusije pod lupom zbog ovakvog poteza, a svađu je započela žena iz BIZARNOG razloga

Shutterstock

Nepoznati muškarac (40) koji je bio žrtva, stavljen je pod lupu nako što je zaprosio optuženu (67). Ona je po navodima, muškarca napala sekirom i zadala mu par udaraca.

- Tokom suđenja, čovek je zaprosio optuženu i venčali su se - saopštilo je u četvrtak tužilaštvo u Tomsku u Sibiru.

- Kao supružnik, zatražio je od suda da ne odredi zatvor ženi - dodaje se u saopštenju.

Sud je naravno ženu proglasio da je kriva zbog nanošenja telesnih povreda, a za takvu optužbu sledi joj kazna od oko 10 godina, međutim, sud joj je dodelio tri godine zatvora sa tri godine uslovne kazne.

Incident se dogodio 2019. godine, kada su pili sa prijateljima. U saopštenju se navodi da se žena "stalno svađala" sa svojim partnerom "zbog njegove nespremnosti da održava čistoću i red u stanu".

- Prišla je sa leđa čoveku koji je gledao televiziju i udarila ga sekirom više puta u glavu, rebra i vrat - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Ubrzo po zločinu pozvana je policija i lekari, ali je čovek pokušao da ih ubedi da se povredio prilikom slučajnog pada.

- Kazna za neimenovanu ženu tek treba da stupi na snagu i na nju se može uložiti žalba - navodi se u saopštenju.

Nije jasno kako se par venčao dok se ženi sudilo, iako se čini da je optužbu protiv nje podigla država, a ne njen partner.

 

Komentari (0)
Loading