Majka otkrila kako njena TROMESEČNA beba spava celu noć bez BUĐENJA: Mnogi roditelji ne mogu da veruju da ovo "RADI", poslušajte OVE savete!

Vesti 05.10.2022 14:00 0

Odmorite se i vi uz pomoć ove tehnike

Majka otkrila kako njena TROMESEČNA beba spava celu noć bez BUĐENJA: Mnogi roditelji ne mogu da veruju da ovo "RADI", poslušajte OVE savete!

Printscreen/TikTok

Devojka po imenu Taitana je otkrila kako to njena tromesečna ćerka prespava celu noć u komadu. Mnoge majke su bile zaniteresovane jer im je sve to delovalo poprilično nerealno. 

- Moja ćerka ima samo tri meseca i jede svakih četiri do pet sati, u krevet je stavljam u 22 sata i celu noć spava u svom krevetiću. Budi se ujutru u 7 i jednom u danu odrema dva do četiri sata -rekla je Tatiana.

Ona je objasnila i kako se ponaša sa bebom kada je budna.

 

 

- Stavljam je na stomak, gledamo televiziju ili joj pričam o svom životu. Kada drema popodne to je u svetloj prostoriji, obično uz zvuk televizije ili kućnih poslova koje obavljam dok ona spava - dodala je. 

Majka ističe da njena beba noću spava u potpunom mraku i tišini, i da je to znak da treba da spava celu noć.

- Ona zna razliku između dremanja i dužeg sna. I ne pridržavam se uobičajenih saveta da je budim za hranjenje. Nikada je nisam izgladnjivala, hranila sam je kad god bi bila gladna. Kad se uznemiri, prvo proverim da li su zadovoljene sve njene ostale potrebe, a ne nudim hranu kao prvo rešenje - napomenula je.

Tatiana otkriva i da svoju bebu hrani na flašicu, da je temperatura mleka sobna ali da ga nakon 17 sati malo zagreje kako bi se beba počela uspavljivati.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading