Gospođa ANA napala ĆERKU što pije PIVO: Ova PRIČA ne bi bila toliko GENIJALNA, da jedna nema 105 GODINA, a druga 83 (VIDEO)

Vesti 21.01.2023 08:30 0

Ana Marija je tokom godina rodila čak dvanaestoro dece

Gospođa ANA napala ĆERKU što pije PIVO: Ova PRIČA ne bi bila toliko GENIJALNA, da jedna nema 105 GODINA, a druga 83 (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Gospođa Ana Marija iz Moroleona u Meksiku proslavila je u julu svoj 105. rođendan! Ovom prilikom njen unuk je počeo da objavljuje na TikTok-u kako izgleda svakodnevica njegove bake, a snimci su potvrdili da se ona neverovatno drži, da je i dalje veoma bistra i vitalna, čak i do te mere da i danas kuva, pere, pegla i čisti sama. 

Za sve te godine, Ana Marija je rodila čak dvanaestoro dece (unuk je u komentarima naveo da samo jedne tetke više nema), a deca su, budući da su deca, tu da povremeno naljute roditelje. Gospođa Ana Marija ne voli kada troše novac na alkohol, gde, kako otkriva hit snimak sa milion i po pregleda, prednjači tetka Amelija.

@abuelita_moroleon La abuelita de 105 años batalla con sus hijas, en especial mi tia amelia 😎 #foryou #humor #abuelita #abuelitas #amor #familia #viral #tiktokseo #fyp ♬ sonido original - abuelita_moroleon

Kod nje novac ne traje dugo, ona ide na pivo, požalila se Ana Marija unuci pred kamerama, dok se Amelija samo zadovoljno osmehnula.

 

 

Komentari (0)
Loading