"Skini ga sa SUKNJE": Mama brucoša iz BEOGRADA postavila pitanje na studentskoj GRUPI, pa je "razapeli" na Fejsbuku

Vesti 08.10.2022 21:00 0

Da je put do pakla često popločan najboljim namerama, svedoči i aktuelna rasprava u grupi studenata Filološkog fakulteta na društvenoj mreži Fejsbuk

"Skini ga sa SUKNJE": Mama brucoša iz BEOGRADA postavila pitanje na studentskoj GRUPI, pa je "razapeli" na Fejsbuku

Printscreen/Youtube

U eri Interneta informacije se šire daleko brže, a društvene mreže nam omogućavaju da lakše dobijemo odgovore na neka pitanja koja ulaze u domen našeg interesovanja. Iako nam se čini da je sve ovo praktično i da iz udobnosti svoje fotelje možemo brzo i lako da dobijemo odgovore na sva naša pitanja, često zaboravljamo na tamnu stranu našeg delovanja. Upravo je jedna mama iz Srbije na svojoj koži osetila kako jedno naizgled banalno pitanje može da se pretvori u ekstremnu raspravu. Da je znala da će je sačekati ovakvi odgovori, verovatno nikada ne bi tražila pomoć u Fejsbuk društvenoj grupi.

 -Dobro veče molim studente za pomoć. Moj sin je brucoš katedre za Grčki jezik pa me zanima koji su to izborni predmeti i da li može kao drugi jezik da se izabere engleski? Hvala unapred - napisala je.

Printscreen/Facebook

 

-Budi Bog s nama, mama traži savet umesto sina. Još ćete Vi za njega da učite je l' ?- glasio je jedan od komentara, a onda se samo nastavio niz...

Printscreen/Facebook

 

-Bože sačuvaj, neka se sin skine sa mamine suknje i pita sam. Kakve veze ima što ste i vi završili ovaj fakultet? Neka napravi profil samo za ovakve stvari, trebaće mu svakako. Kada će mame prestati da onesposobljuju svoju decu? Posebno sinove - glasio je drugi komentar.  

Printscreen/Facebook

 

 

- Čula jednom za slučaj mame koja je zvala kod sina na posao pojedinačne kolege da ih priupita zašto ne vole njenog sina... To je sledeća faza- bio je sledeći komentar.

Majka, koja se očigledno našla u neobranom grožđu, pokušala je da se opravda tako što je pojasnila da je i sama bila student pomenutog fakulteta.

Ipak, malo je bilo ljudi koji su ovaj njen čin opravdali.

Da li ste na strani komentatora ili ipak zauzimate stav da su ove reakcije prenaglašene?

 

Komentari (0)
Loading