Dojila je bebu SAMO desnom dojkom i sada joj grudi izgledaju OVAKO: "Izgleda kao da sam ugradila IMPLANT"

Vesti 19.10.2021 11:58 0

Iako nije mislila da će imati ikakve posledice, jedna mama sada muku muči sa dojkama, jer joj u porodilištu niko nije saopštio jednu bitnu informaciju

Dojila je bebu SAMO desnom dojkom i sada joj grudi izgledaju OVAKO: "Izgleda kao da sam ugradila IMPLANT"

Printscreen/TikTok

TikTok mama, Ebi Herbert, koja ima vipe od 10 miliona fanova nedavno se požalila na jedan neočekivan problem sa kojim se suočila tokom dojenja svoje šestomesečne kćerkice Popi. 

Naime kako i sada kaže, naišla je na jedan poveći problem zbog kojeg njene dojka sada izgledaju nesrazmerno!

- Od prvog dana je iz nekog svog razloga birala isključivo desnu dojku i ja sam joj to pružila. Međutim, ispostavilo se da su zaboravili da mi kažu šta su posledice u tom slučaju, to jest kada se beba doji samo na jednoj strani. Kao što vidite - desna dojka mi je sada tvrda kao kamen i izgleda kao da sam u nju "ugradila" implant - kaže Ebi u videu koji ima preko 13 miliona pregleda i skoro 10 hiljada komentata.

U klipu su svi mogli da vide kolika je razlika u njenim dojkama, to jest koliko je desna veća od leva.

 

- Ovo nije konstantno stanje! Mogu da postanu srazmerne kada nahrani Popi, ali posle 12 sati ponovo nastane problem - objasnila je mlada mama, a mnoge majke su u komentarima pisale istu stvar:

"Zašto niko ne priča o ovome", "Ovo treba uvek da se naglasi, nije mi jasno kako ti barem babice nisu rekle", "Da nemam TikTok napravila bih istu grešku, hvala Ebi", samo su neki od komentara besnih žena.

 

Komentari (0)
Loading