"Imam pravo da te PIPAM": Beograđanku koju je napao MANIJAK u autobusu, ponovo ZLOSTAVLJAJU

Vesti 14.10.2022 19:55 0

M. M. (22) je devojka koja preživela pravi pakao i to u prepunom gradskom autobusu, kada je napao manijak

"Imam pravo da te PIPAM": Beograđanku koju je napao MANIJAK u autobusu, ponovo ZLOSTAVLJAJU

printscreen/Tviter

Strašniji od činjenice da je devojka napadanuta je podatak da se sve desilo usred belog dana, negde oko 13 časova i da niko od prisutnih nije reagovao. 

Na osnovu onoga što je ona rekla i što je dotični naknadno priznao policiji, on joj je "gurao ruke u helanke", a  ona se potom okrenula i lupila mu je šamar. Nakon toga je počela da viče na njega, a on joj je sklonio šiške sa lica i izjavio da želi da je gleda dok to radi.

Nakon što je preživela napad, vidno potresena devojka odmah je podelila objavu na Instagramu koju delimo u celosti:

„Danas oko 13h, ušla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan), bila je ogromna gužva, a ovaj dečko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem ‘da li je normalan’ i ‘šta radiš to’, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi!!! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju, a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokušavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane Iako je video šta se dešava, tako da sam bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa. Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko, A on muško?!!! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bih policija imala što bolji opis ovog manijaka. Da napomenem, da od prepunog autobusa, Niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka žena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas, delite, kako bi što pre saznao identitet ovog debila… zaista ne bih želela da još neka devojka doživi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju“, napisala je devojka pored fotografije ovog muškarca.

Na sreću, policija je momentalno reagovala i uhapsila E. M. (28) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje i sve bi bilo ohrabrujuće da se ova priča tu i završila. Devojka je neposredno nakon njegovog hapšenja dobila poruke čija sadržina bbi zabrinula svaku normalnu osobu. 

 

Naime, pomenuti muškarac joj se javio i rekao da se  seksualno uzbudio nakon što iz novina saznao za pomenuti događaj. 

printscreen/Tviter

 

Pomenuta osoba, nakon toga navodi da je i sam uznemiravao maloletnice, ali i dodaje da je devojka stara za njegov ukus.

printscreen/Tviter

 

Jezive uvrede su se nastavile, što se može videti iz priložene fotografije.

printscreen/Tviter

 

"Imponuje ti što si provocirala sirotog čoveka da te vata", samo je jedan od popuno nehumanih, neshvatljivih i neukusnih i apsolutno strašnih komentara koje je ova osoba uputila jednom ženskom biću.

Priča koja izaziva gađenje, strah i odbojnost deli se danas na Tviteru i ostalim društvenim mrežama i svi se nadaju da će se i ova osoba uskoro suočiti sa adekvatnom kaznom koja mu sleduje.

 

Komentari (0)
Loading