Neobična, MODERNA porodica: Živi sa mužem i najboljom PRIJATELJICOM, zajedno odgajaju PETORO dece

Vesti 14.10.2022 22:03 0

Na početku veze su se suočili sa mnogobrojnim izazovima

Neobična, MODERNA porodica: Živi sa mužem i najboljom PRIJATELJICOM, zajedno odgajaju PETORO dece

Printscreen/Instagram

Mišel Martinez Sarasola (39) bila je bila udata za muškarca, kada je upoznala bračni par Kodi Votkins (40) i Beki Votkins (33), nakon što su se pridružili njihovoj teretani za Crossfit. Nakon što su prvi put proveli vreme zajedno kao prijatelji, Mišel je započela romantičnu vezu sa bračnim parom i sada žive zajedno sa petoro dece, piše Dejli mejl.

Mišel je objasnila da sebe ne smatra lezbejkom, iako uživa u seksualnom odnosu sa svojom partnerkom Beki. „Beki je jedina žena sa kojom sam bila i koja me privlači. Sećam se kada smo Beki i ja počele da pričamo o našim osećanjima i istopolnim vezama. Izlazila sam sa muškarcima ranije i bila u braku nekoliko godina sa troje dece, tako da su moja osećanja prema Beki bila iznenađenje "Da ste me pitali pre nekoliko godina, definitivno bih rekla ne, nisam biseksualac. Sada se definitivno ne smatram strejt ili lezbejkom“, objasnila je ona.


Mišel i Beki su brzo postale prijateljice, i bile su bliske tokom Mišelinog razvoda od bivšeg muža 2020. Mišel je počela da se pridružuje paru u početku kao prijateljica koje deleizajedničke interese. Trio se brzo zaljubio i nakon nekoliko meseci spojili su svoje porodice da bi stvorili ono što zovu "Moderna porodica". Okupljanje ove osmočlane porodice ne dolazi bez izazova. Dok su prijatelji uglavnom prihvatili ovu grupu, neki članovi porodice ne odobravaju. „Od svih nas, moji roditelji su bili najgori u prihvatanju naše veze“, rekla je Beki. „Odrasla sam u veoma hrišćanskom domaćinstvu, tako da se moji roditelji ne slažu sa dinamikom našeg odnosa. Ni Mišelini roditelji nisu oduševljeni što je sa nama, ali njene sestre nam pružaju neverovatnu podršku.” Opisala je i reakciju stranaca kada se vide zajedno u javnosti, i prepuštaju se javnom ispoljavanju ljubavi, otkrivajući: „Bilo je trenutaka kada smo nas dvoje bili ruku pod ruku sa Kodijem, a nepoznati muškarci su govorili nešto poput ' srećan' ili 'kako ti to radiš?' Kodijev otac je u početku bio suzdržan i zabrinut da će Mišel uticati na Kodi i Bekinu vezu, ali nakon što ju je upoznao i lično video dinamiku, on vidi koliko su njih troje srećni zajedno.
Par se suočio sa izazovima na početku veze i priznaju da se osećaji ljubomore mogu javiti, ali ih rešavaju snažnom komunikacijom. Beki priznaje da sa petoro dece u istoj kući može da bude haotično , ali sva deca vole da što rastu u „Modernoj porodici“. „Sva naša deca spadaju u starosnu grupu od šest do jedanaest godina i svi se odlično slažu, polubraća su i polusestre. Komunikacija je bila najveća stvar koju smo uspostavili od samog početka. Zaista smo se trudili da podstaknemo zaista otvorenu komunikaciju između svih nas, inače ovo ne bi funkcionisalo“, objasnila je ona. Par provodi vreme zajedno tako što svakog petka ima zajedničko veče i stvara vreme da se svaka osoba pojedinačno poveže sa drugom. „Ne bih rekao da imamo sistem za tačno vreme provedeno zajedno. Skloni smo da radimo stvari zajedno, nas troje sve vreme, čak i ako je to samo zajedničko pripremanje večere ili kupovina namirnica. „Takođe pokušavamo da zakažemo individualne susrete, tako da ja i Mišel radimo stvari zajedno, a Kodi i Mišel i ja i Kodi. Razvijanje ovih individualnih odnosa ključno je za jačanje veze. Postati trojka nije lako i nije rešenje za svaku vezu, ali uz jasnu i iskrenu komunikaciju, možda ćete shvatiti da je trojka bolje od dva kada se suočite sa životnim izazovima“, zaključila je Beki.
 
Komentari (0)
Loading